Se apropie ziua cea mare, iar ținuta ta încă nu e gata? Înainte să mergi la cumpărături, îți dăm noi câteva recomandări importante de care să ții cont. Cu siguranță vei arăta de milioane!

mamaplus

Prima regulă importantă este să găsești un echilibru între proporțiile corpului tău și ținutele de nuntă care îți plac.

Alege mărimea și croiala cu atenție
Chiar dacă uneori ești tentată să-ți ascunzi formele în haine de mărimi mai mari, nu înseamnă că acest lucru te avantajează, ba dimpotrivă. Dacă alegi mărimea potrivită pentru rochiile de nuntă, acestea nici nu te vor strânge, evidențiind aspecte care nu vrei să fie observate, și nici nu te vor face mai plinuță.

Mânecile din dantelă și accesoriile
Dantela, pantofii stiletto, un plic bijuterie și câteva accesorii asortate, te vor face să te simți frumoasă și îngrijită și îți vor crește încrederea în tine. Și, toate femeile știu că încrederea de sine este cel mai important lucru.

Cum alegi textura
Materialele transparente sau prea strălucitoare nu sunt tocmai ce îți trebuie dacă ești în căutarea unor ținute de nuntă pentru femei plinuțe, cu forme. Acestea măresc vizual orice siluetă. Poți opta, în schimb, pentru materiale mat cu texturi mai grele, care conturează corpul în avantajul tău.

Accentuează talia
Orice ținută de nuntă pentru femeile plinuțe va devein mai stilată odată ce va fi pusă în evidență cu o curea potrivită, dacă e cazul. Pentru că este atât de important să-ți subliniezi talia poți găsi ținute de nuntă pentru femei plinuțe care au curele sau accesorii incorporate.

Lungimea potrivită
Lungimea rochiei trebuie să fie ori fix deasupra liniei genunchilor, ori până la jumătatea gambei. Pentru miniogne sunt recomandate rochiile midi sau scurte. Dacă ești mică de înălțime și totuși îți dorești o rochie lungă, evită modelele prea ample în partea de jos, deoarece vor adauga siluetei tale kilograme nedorite.

Sursa