Tendințele de top a iernii care trece

În curând primăvara ne va bate la uşă, dar, în aceste ultime zile de iarnă nu trebuie să uităm de tendinţele acestui sezon. Femeile, de multe ori fac greşeala de a începe să mixeze paltoanele de toamă cu rochiţe de vară și cizme. Dacă aveți un gust excelent, atunci nu e nicio problemă, dar dacă aveţi unele îndoieli, ar fi indicat să ascultaţi de opinia profesioniștilor. Aşadar, vă prezentăm tendințele de top din această iarnă, ​​care pot fi  cu ușurință aplicate în practică.

Pisici în oraş

În noul sezon atât designeri cât și fashionistele renumite nu sunt indiferenți faţă de printul leopard. Nu e de mirare că un asemenea model permite să transformaţi o ţinută de zi în una de seară. Dar, când vorbim de animal printuri trebuie să ţineţi cont de echilibrul corect. Inspiraţi-vă de la prezentările de modă Burberry și pozele supermodelelor, pentru a asorta leopardul cu nişte pantaloni sau o fustă monocromatică, cu adidași sau cu un palton.

Tendințele de top a iernii care trece

Atât de naive

Printurile digitale, suprarealiste sunt agresive, nu numai în Galeriile de Artă Modernă, ​​dar, şi pe podium. Dacă nu sunteți gata să purtaţi un palton statement cu print sub formă de ochi, ca la prezentările Kenzo, optaţi pentru modele mai tradiționale, inimi sau buline. Completați ţinutacu accesorii cu tema animal.

Tendințele de top a iernii care trece

În această noapte…

Satin fin, dantelă gotică, cobalt albastru strălucitor acestea întruchipau fără îndoială luxul iernatic al anilor  1920. Încercați o imagine în stilul Zelda Fitzgerald pentru un cocktail de seară: pantaloni din satin combinaţi cu un blazer în stil bărbătesc, iar fusta cu dantelă cu botine pe tocuri.

Tendințele de top a iernii care trece

Carourile

Carourile scoțiene riscă să devină un hit în lumea modei. paltonurile-pelerinede lux, sacourile stilate și pantalonii eleganţi ne redau o eleganţă regală.Uniformele studențeşti în carouri: fusta, bluza și sacoul au redobândit un alt sens. Trendul sezonului primavară-vară - Ombre (trecerea de la o nuanţă la alta) îşi găseşte primenirea în această imagine.

Tendințele de top a iernii care trece

Lacul și pielea sunt pereche

Pielea mată, sunt sângele proaspăt al modei modern, ca să spunem așa. Un număr foarte mare de designeri s-au concentrat tocmai pe asta. În special, pielea e pereche cu lacul. Aplicarea minimă de lac, atrage imediat atenția. Lac și piele arată armonios dacă sunt asociate cu gust.

Tendințele de top a iernii care trece

Stilul bărbătesc

În pofida feminităţii, care se poate observa în colecțiile designerilor de top masculinitate încă este relevant, dar este mai bine adaptată.Unii dintre designeri oferă ansambluri elegante copiate parcă de la doamnele londoneze a secolului. Alţii pun accent pe costumele masculinizate, cu linii stricte, reîncarnate în paltoane elegante și jachete, iar ca decor folosesc croielile asimetrice și o incheietorile ascunse.

Tendințele de top a iernii care trece

Material pregatit de: mamaplus