Sport chic-ul e din nou în top!

Laconicul sport chic devine la fel de popular ca jogging-ul și tenisul. Integrați elementele-cheie în propriul stil: tricoul polo și rochia cu dungi se potrivesc de minune care vor deveni elegante confortabile. În sezonul de toamnă-iarnă și primăvară-vară 2014 stilul sport nu și-a diminuat influența sa asupra modei pentru femei, ci mai degrabă invers. El se dezvoltă, devine mai rafinat și mai sofisticat.

Sport chic-ul e din nou în top!

În 2014 designerii propun fashionistelor, tinute minimaliste în stil sport cu siluete de bază și linii curate. Culoarea principala a acestei tendințe a devenit albul, uneori în combinație cu culori aprinse. Pentru ca ținutele să nu fie privite prea sport, propunem să fie combine cu elemente clasice, în special cînd vorbim de încălțăminte.

Sport chic-ul e din nou în top!

Poate fi asortat tricoul sport cu pantofi pe tocuri sau jachete şi cu fuste-creion? Da, pot.  Dacă consideri necesar să încalți adidași la o rochie - poartă-i cu îndrăzneală. Aceast fapt va fi elegant și la modă!

Sport chic-ul e din nou în top!

Astăzi, accentul se pune pe sportul chic: pantofii sport, costumele pentru scufundări și ergonomia sunt o nouă înfățișare a hainelor la modă. Moda este un stil de viață sănătos. În ciuda faptului că această frază a devenit un clișeu absolut , rămâne faptul că ideea unui stil de viață sănătos a capturat imaginatia oricăruia care vrea să țină pasul cu moda. Punk, grunge și rave, împreună cu toată eleganța lor și atributele murdare poate fi văzut acum doar în muzeele europene și în publicațiile full - color de înaltă calitate, chiar și pe la petreceri a devenit o modă să nu se mai vorbească despre droguri, ci despre produsele alimentare ecologice și exercițiile yoga.

Sport chic-ul e din nou în top!

Apariţia la o prezentare de modă în pantofi sport cu neon a devenit o obișnuință - cu atât mai mult, că însăși modelele ies pe podium în ghete Nike (de exemplu, astfel de pantofi a purtat modelul Nina Donis în toamna anului 2012).

Sport chic-ul e din nou în top!

Stilul sport continuă să cucerească planeta și tulbură mințile tinerilor, iar designerii iarăși afirmă că: acum este momentul pentru a purta haine sport chiar și în afara sălii de sport. Cele mai recunoscute din ele continuă să coopereze cu brandurile de sport democratice și negociază cu altele noi: Hussein Chalayan elaborează modele noi de adidași pentru Puma, casa Kenzo creează modele pentru Vans, Jeremy Scott în urmă cu câțiva ani a colaborat productiv cu Adidas, iar H & M a lansat brusc o colecție de costume de baie care sunt asemănătoare cu costume pentru scafandri.

Sport chic-ul e din nou în top!

Îmbrăcămintea ergonomică confecționată din materiale practice, nu mai este considerată ceva rușinos și se potrivește numai pentru o plimbare matinală în parc diminața, la ora șapte. Jambierele, tricourile sport și adidașii au devenit o parte integrantă a imaginii la modă iar cuvântul "Tricou" a intrat ferm lexiconul modei.

Sport chic-ul e din nou în top!

Noile detalii în moda sport sunt mai importante ca niciodată. Șireturile, fermoarele mari, butonierele din masă plastică, buzunarele adânci și glugile mari – acestea sunt detaliile care ne incomodau cîndva, acum, anume acestea au devenit un element de "stil", la care se mai alipesc cele  mai stralucitoare culori cu "neon", care se și  reflectă, precum și tăieturile de pe haine și imprimeurile din țesături transparente, create anume pentru o ventilare mai bună, iar  la toate astea se mai adăugă elemente de imaginație și seducție.

Sport chic-ul e din nou în top!