Multă lume apreciază bijuteriile din argint pentru frumusețea lor, însă puțini cunosc efectele benefice pe care le poate avea argintul asupra organismului.

Se spune despre argint că este metalul care conduce energia lunii. Luna fiind acel astru cu un impact enorm asupra stării de spirit a oamenilor, datorită apropierii sale de Pământ. Astfel, cei care poartă argint sunt direct influențați de energia lunii ce ajută la întărirea emoțiilor, trezește abilitățile intuitive, absoarbe emoțiile negative, calmează nervozitatea și sensibilitatea.

Influența argintului asupra stării de sănătate

Dacă vei purta un inel de argint pe degetul arătător, te va ajuta la normalizarea tractului gastrointestinal. Purtând noaptea un inel de argint pe degetul mic putem normaliza activitatea inimii. Dacă porți argint ești mai ferit de infecțiile bacteriene și te vindeci mai ușor. Argintul întărește legătura de energie invizibilă dintre oameni la nivel fizic, dar și între lumea noastră și ființele astrale.

Bijuteriile din argint și pietrele prețioase și semiprețioase

Argintul intensifică efectele benefice ale pietrelor prețioase și semiprețioase, în special ametist sau turcoaz. Este benefic pentru organismul tău și starea ta psihică să porți bijuterii sau pandantive din argint și aceste pietre. 

Argintul încetinește îmbătrânirea organismului

Fiind tot mai des utilizat în industria cosmetică, argintul are capacitatea de a păstra longevitatea, de a stimula imunitatea și de a reduce ridurile, ionii de argint având un puternic efect imunomodulator.