Datorită bloggerițelor de modă, putem crea ținute deoasebite, care să ne scoată din anonimat. Și pentru că sursele de inspirație încă nu au fost interzise, îți propunem să tragi cu ochiul peste ținuta Cristina Tabun, care pe noi ne-a fermecat.

O ținută chic pentru toamnă de la bloggerița Cristina Tabun

“Astăzi vă înnebunesc cu o ținută all pink cu mici accente de alb și violet. Fără mari dubii, puloverul roz e vedeta postării și a ultimelor mele ținute pe care le-am purtat. Mânecile evazate fac ravagii și în  rândul puloverelor, deși îmi este un pic dificil să port ceva deasupra, îmi plac la nebunie. Am asortat puloverul cu o fustă midi plisată, cu un motiv floral foarte drăguț și tomnatic.

Fusta mai poate fi purtată perfect cu o maletă, cred că ar fi combinația perfectă, pentru că ar mai potoli un pic din volumul fustei. Dacă vă gândiți că e prea mult roz, vă zic că rozul pal se poartă în sezonul de toamnă – iarnă și nu ar trebui să-l evitați. Cu ce putem să-l asortăm?! Eu aș alege ceva auriu sau argintiu, bej sau chiar roșu.

Iar pe umeri port o geacă din piele eco pe care o ador și pe care am reușit să o port la greu în această toamnă”, a scris Cristina pe blogul său.

O ținută chic pentru toamnă de la bloggerița Cristina TabunO ținută chic pentru toamnă de la bloggerița Cristina TabunO ținută chic pentru toamnă de la bloggerița Cristina Tabun