Cântăreața a decis să-și pună în practică o dorință mai veche și a început cursurile de design vestimentar.

mamaplus

Fiind o elevă responsabilă și sârguincioasă, Nicoleta Nucă se duce de două ori pe săptămână la cursuri și învață să-și pună pe hârtie ideile vestimentare. 

”Am foarte multe idei (n.r. vestimentare) și deși la mine în minte totul arată spectaculos, când încerc să explic unui designer sau unui croitor, nu iese așa cum îmi imaginam eu. Și asta pentru că designerul vrea să-și pună el amprenta, iar un croitor poate nu înțelege exact ce îi cer dacă nu am limbajul lui sau dacă nu am un tipar sau un desen. Am vrut să învăț să-mi desenez ideile și să mă duc la un croitor foarte bun care să le materializeze în haine”, a povestit Nicoleta Nucă.

Artista a spus că vrea să meargă mai departe cu pasiunea ei pentru design vestimentar și se gândește la un moment dat chiar să lanseze propria ei colecție.

”Mi-a plăcut mereu zona de fashion. Nu-mi plac neapărat ținutele extravagante, îmi plac hainele clasice. Îmi doresc să am un stil al meu vestimentar și poate chiar o colecție care să fie reprezentivă pentru mine. Mi-ar plăcea la un moment dat să lansez și eu o colecție cu ținute cu influențe din perioada interbelică. Mie îmi plac hainele masculine. O să mă vezi și pe mine uneori în sacou și pantaloni. Mi se pare că o astfel de ținută îi dă unei femei o putere aparte, o eleganță altfel”, a mai dezvăluit Nicoleta Nucă.

Sursa