Despre fetița sa, Svetlana Sainsus spune este cel mai frumos cadou de la Dumnezeu. Lia a împlinit un anișor la începutul acestei primăveri și își surprinde zilnic părinții cu tot felul de șotii, zâmbetul ei atrăgător și dulce, dar și cele mai frumoase ținute alese cu grijă și mult gust. Mai mult decât atât, Lia știe deja să pozeze ca un model adevărat, iar pozele cu ea adună cele mai multe aprecieri de la cei peste 50 de mii de urmăritori de pe profilul de Instagram al Svetlanei. Ca să vă convingeți și voi că micuța Lia e un fashion influencer în devenire, am selectat zece imagini și ținute superbe care pot topi inima oricui.

mamaplus
mamaplus

Dacă tot vremea rece mai zăbovește un pic, ținutele Liei sunt absolut perfecte pentru zilele mohorâte, iar zâmbetul este cel mai important accesoriu.

Cu siguranță, Lia va moșteni dragostea pentru rochițe și ținute asortate cu gust de la mama ei – un izvor de inspirație minunat!

mamaplus

Svetlana mai spune că Lia este ”prințesa lui tati”, mai ales că primul său cuvânt a fost tot ”tati”...

mamaplus
mamaplus

N-aveam cum să trecem cu vederea și două ținute colorate de vară. Costumașul de baie ne duce cu gândul la litoral și briza caldă a mării.

mamaplus
mamaplus