Cele nouă luni de sarcină zboară în grabă, iar asta înseamnă că viitoarele mămici ar trebui să savureze din plin micile plăceri ale acestei perioade frumoase. Dacă te bucuri și tu de sarcină în timpul verii și ai nevoie de câteva repere ca să-ți completezi garderoba, jurnalista Cristina Moldovanu s-ar putea să fie o sursă bună de inspirație pentru tine. Fiind proprietara unui brand de haine pentru femei, Cristina se descurcă bine la capitolul alegeri vestimentare, iar ținutele pe care le poartă ea întorc toate privirile.

Probabil ați înțeles și voi că Cristina Moldovanu adoră verdele în diferite nuanțe și, pe bună dreptate, este o alegere perfectă pentru sezonul estival. Această culoare este potrivită atât pentru plimbările în aer liber, cât și pentru evenimentele speciale la care ești invitată. Nu uita să accesorizezi ținuta, pentru că anume aceste detalii fac diferența.

Rochițele mulate sunt preferatele graviduțelor, pentru că le pun în valoare formele voluptoase și sunt foarte comode. Dacă optezi pentru o rochie mulată ar trebui să ai grijă ca stofa să fie naturală, iar cusăturile să fie executate calitativ. 

Dacă tot e vară, nu ezita să-ți completezi garderoba cu rochițe vaporoase, care vor fi ”salvarea ta” în zilele caniculare. Cristina a ales două modele jucăușe, care se potrivesc pentru ocazii diferite.

Pentru evenimentele speciale, optează pentru rochițe lungi, care se vor asorta perfect cu o pereche de sandale cochete.