Hainele pentru copii Carter’s practic nu mai au nevoie de nicio prezentare, întrucât de-a lungul timpului au reușit să obțină încrederea părinților de pretutindeni. Fondat încă în 1865, de către americanul William Carter, brandul a câștigat rapid teren în fața celorlalți concurenți, produsele sale pentru bebeluși fiind vândute în peste 65 de țări ale lumii, în aproape o mie de puncte de distribuție.

mamaplus

O mulțime de magazine pentru copii, lanțuri internaționale de comercializare a hainelor, rețele de distribuție vând haine pentru nou-născuți care poartă semnul special Carter’s. Încă în 1900, compania introduce în punctele sale de vânzare body-uri autentice pentru bebeluși, folosind design inovativ și caracteristici noi, cum ar fi gulerașele, de exemplu. Brandul se menține pe poziția de lider în ceea ce privește îmbrăcămintea pentru nou-născuți și copii de vârstă mică și în 2019.

Produse de calitate pentru bebeluși, la prețuri minunate

Compania Carter’s pune calitatea pe planul întâi. De asta, pe lângă aspectul exterior al hăinuțelor, care prezintă o gamă largă de culori și imprimeuri cu tot felul de personaje din desene animate ori animăluțe, părinții se bucură de body-uri, salopete pentru copii, căciulițe din bumbac ce nu își pierd din aspect odată cu trecerea timpului.

Materialele nu au nevoie de condiții de păstrare speciale și pot fi puse fără grijă în mașina de spălat. Culorile nu se vor șterge, iar hăinuța va fi la fel de plăcută la atingere. Pe lângă calitatea ireproșabilă, brandul Carter’s propune și prețuri pentru buzunarul fiecăruia. O ofertă plăcută și, totodată, convenabilă este procurarea hăinuțelor în set: body-uri pentru bebeluși a câte trei ori mai multe unități, șosete pentru copii, rochițe ori bluze pentru fete. Pentru tot se va plăti un preț mai mic decât dacă s-ar cumpăra fiecare hăinuță aparte.

mamaplus

Comandă produsele pentru copii Carter’s chiar la ușa ta

Pentru că sunt hăinuțe de top, magazine și intermediari se bat în a le livra în Republica Moldova. Metoda cea mai simplă și mai de încredere este comanda online, mai ales că nu e prea confortabil să alergi după cumpărături cu un bebeluș în brațe. Poți accesa în acest scop site-ul Mamico, care are și o rubrică aparte dedicată anume hăinuțelor de această marcă.

Astfel, e nevoie doar să accesezi pagina și în partea stângă a ecranului să alegi „Hăinuțe Carter’s”. Câteva pagini doar cu produse pentru bebeluși și copii de vârstă mică de la Carter’s sunt la dispoziția ta. Aici poți găsi rochițe ieftine pentru fete, care vor atrage toate privirile spre micile fashioniste. Și micii bărbați în devenire își vor găsi haine pe plac.

Un body tip cămașă cu papion și pantaloni cu imprimeuri vesele va constitui ținuta perfectă pentru o petrecere la care trebuie să mergi cu cel mic. Prețurile la hăinuțe pornesc de la 289 de lei, bani pe care îi dați pentru un set din trei body-uri de calitate superioară.

Hăinuțele în stil casual de la Carter’s își vor găsi și ele loc în garderoba piciului: seturi formate din body și pantaloni, salopete cu șosete și căciulițe – toate le găsiți în magazinul online, iar curierul le va aduce chiar la ușă.