Admirăm piesele vestimentare de la mari case de modă, dar nu tot timpul ne permitem să investim atât de mult în ceea ce purtăm. Totuși de calitate nu te poți dezice. Mai ales că în zilele noastre multe haine sunt reproduse, suntem mari consumatori de fast fashion și fake-uri, uneori chiar și fără să ne dăm seama. Află cum să arăți bine, chiar și când nu investești foarte mult în ținuta ta.

mamaplus

Regula numărul unu este să porți haine care îți vin și să nu exagerezi.
Oricât pare de banal, o haină mai strâmtă nu este mai sexy, ci te face să pari chinuită când te încorsetezi într-o mărime mai mică decât ți-ar trebui. 

Mergi pe simplu, clasic sau design minimalist
O rochie nu are nevoie de prea multe detalii pentru a ieși în evidență. Contează foarte mult cum stă pe tine și ce zone accentuează. Mai puțin este mai bine, spune unul dintre cele mai cunoscute principii în fashion. 

Atenție la detalii – cusături perfecte
În ceea ce privește detaliile unei ținute, cusăturile sunt cele care denotă cu câtă atenție a fost creată o piesă vestimentară. Nu doar că acestea trebuie să fie duble, semn clar că au fost aplicate cusături care să reziste, însă linia acestora trebuie să fie dreaptă, perfectă, fără întreruperi.

Urmărește stilurile favorite și unde se încadrează acestea în moda actuală
În mod ideal trebuie să fie vorba de o adaptare a trendurilor, astfel încât purtătoarea să fie în pas cu modă, măgulită de faptul că poartă ținute moderne. Însă, totodată, trebuie să fie vorba și de un stil potrivit siluetei.

Alege corect stofa din care este confecționată rochia
Mătasea pare scumpă, dar de obicei așa și este. Poți obține aceleași look și cu ajutorul satinului, doar asigură-te că alegi o variantă mată. Cele super lucioase arată, automat, ieftin.

Sursa