În sezonul estival garderoba ta se schimbă semnificativ, iar dacă n-ai reușit să dai jos niște kilograme în plus, nu-ți face griji. Îți vin în ajutor câteva trucuri de care ar trebui să ții cont atunci când alegi hainele. Astfel, vei putea masca zonele respective și în același timp te vei simți sexy și atrăgătoare.

Nu purta bluze mulate – alege întotdeauna bluze cu o croială care să urmeze linia corpului, ori chiar lejeră, niciodată bluze mulate, mai ales din materiale elastice.

Poartă combinații realizate din leggings și bluze lungi – outfit-urile alcătuite din colanți sau pantaloni skinny și bluze lungi, care depășesc linia posteriorului, sunt ideale pentru femeile care doresc să mascheze colăceii din jurul taliei.

Evită curelele și cordoanele în talie – fie că este vorba despre rochii, fie că e vorba despre bluze, nu purta haine cu cordon sau centură în talie. Acestea îți vor accentua colăceii și cu siguranță nu asta îți dorești.

Poartă bluzele lăsate să cadă peste linia pantalonului – niciodată nu purta bluze băgate în pantaloni sau fuste, dar nici body-uri. Acestea vor pune accent pe zona pe care tu îți dorești să o maschezi.

Poartă bluze cu tăieturi asimetrice – bluzele cu o croială într-o parte ori cu elemente asimetrice vor distrage atenția de la colăceii tăi.

Mizează pe pantalonii cu talie înaltă – pantalonii și jeanșii tăi trebuie să fie cu talie înaltă. Astfel, te asiguri că îți mascheză cu succes colăceii.

Poartă lenjerie modelatoare – atunci când trebuie să porți o rochie lungă, care atrage atenția asupra taliei, folosește trucul pe care și vedetele de la Hollywood îl folosesc pe covorul roșu: poartă lenjerie modelatoare. Găsești în magazine o mulțime de modele dintre care poți alege unul pe gustul tău.

Poarta sutien cu push-up – acest tip de sutien ridică sânul, atrăgând astfel atenția în zona bustului și subțiind talia.

Alege accesoriile în mod inteligent – colierele supradimensionate echilibrează o siluetă care nu este tocmai impecabilă. Poartă un asemenea colier pentru a atrage atenția în zona gâtului și a bustului, iar “colăceii” tăi vor trece neobservați. Și gențile supradimensionate creează același efect așa că ar trebui să porți genti XXL.

Creează un outfit în straturi – un outfit alcătuit în straturi îți poate crea silueta dorită. Spre exemplu, poartă un maiou cu bretele subțiri, peste care poți adăuga o bluză decoltată și apoi o jachetă. Astfel, talia ta va fi mascată.