Pălăria este un accesoriu versatil, care poate fi asortat cu diferite outfit-uri, însă nu fiecare femeie îndrăznește să îl poarte. Dacă vara, vedetele aleg pălăriile din paie, care le protejează de razele fierbinți ale soarelui, cum vine toamna, acestea își scot din șifonier pălăriile mai călduțe. Și fiți atenți cu ce atitudine le poartă!

mamaplus.md

Irina Rimes

Interpreta are o obsesie pentru pălării.

„Am început să port pălării din liceu, au devenit o parte din mine. Nu am prea multe acum pentru că le arunc pe cele care se uzează, dar am destule, interesante și personalizate. Ca să iți stea bine cu pălărie, trebuie, probabil, să ți-o asumi”, spunea aceasta într-un interviu.

mamaplus.md

Natalia Gordienko

Interpreta își accesorizează ținutele cu pălării cochete atât în viața de zi cu zi, cât și în unele ședințe foto. Cât de bine arată în această rochie sexy, asortată cu o pălărie neagră!

mamaplus.md

Ana Ciorici

Beauty bloggerița știe cum să asorteze perfect ținutele cu pălăriile potrivite. Nu vă rămâne decât să vă inspirați de la ea!

mamaplus.md

Felicia Sîrbu

Și Felicia are o slăbiciune pentru pălării. Prezentatoarea TV le poartă în toate sezoanele și arată minunat în ele!

mamaplus.md

Cristina Mihalachi

Jurnalista ne-a declarat că adoră pălăriile, iar când se plictisește de unele, le dăruiește și-și achiziționează altele. De asemenea, aceasta ne-a spus de ce îi place să le poarte.

“Doar femeile puternice poartă pălării! Nu oricine are curajul să-și pună pe ea o rochie, să-și arunce pe cap o pălărie și să iasă să cucerească lumea! Pălăria este mult mai mult decât un accesoriu! Este un element care te definește și îți scoate în evidență nu doar originalitatea, dar și o doză în plus de curaj și stil, pe care nu oricine le are!”

mamaplus.md

Tatiana Heghea

Interpreta știe să-și scoată ținutele din anonimat cu ajutorul accesoriilor. Nici atunci când merge la terenul de joacă cu picii, Tatiana nu renunță la pălărie.

mamaplus.md

Lili Lozan

Geaca din blugi, asortată cu o pălărie cu boruri largi, o transformă pe Lili Lozan într-o prezență elegantă și cochetă în același timp.

mamaplus.md

Lilu

Prezentatoarea TV adoră accesoriile pentru cap. Deseori, aceasta optează pentru diferite șepci, berete, căciuli sau pălării.

mamaplus.md

Cristina Moldovanu

Prezentatoarei TV i se potrivesc perfect pălăriile. Aceste accesorii îi scot în evidență podoaba capilară de invidiat, dar și privirea misterioasă.

mamaplus.md

Alexandrina Jardan

Dacă urmărim pagina de Instagram a jurnalistei, ne putem da seama că îi plac accesoriile pentru cap. Cât de bine arată într-o ținută de toamnă, asortată cu o pălărie drăguță!

mamaplus.md

Iuliana Mămăligă

La majoritatea evenimentelor mondene, dar și zi de zi, jurnalista își scoate ținutele din anonimat cu ajutorul pălăriilor. Arată chic și stilată!

mamaplus.md

Carolina Gorun

Interpreta mai apelează din când în când la acest accesoriu elegant pentru cap. Și arată foarte bine!

mamaplus.md

Daniela Ciocanu

Prezentatoarea TV deseori își accesorizează ținutele cu pălării cochete. Și de fiecare dată arată tare bine!

mamaplus.md