mamaplus

Cinci modele de ochelari, la modă în vara 2021. Vedetele de la noi îți arată cum se poartă

-
//
06.07.2021

Chiar dacă femeile pot avea preferințe diferite decât ceea ce este în tendințe la momentul actual, cu moda nu te pui. În sezonul estival 2021 avem parte de o explozie de culoare în ceea ce privește designul ochelarilor de soare. Pe rețelele sociale vedetele de la Hollywood afișează forme și culori inedite, iar designul futurist atrage toate privirile. În continuare îți prezentăm cinci modele de ochelari de soare care sunt în vogă în vara acestui an.

Ramele metalice aurii

mamaplus

Prezentatoarea TV Lili Lozan adoră ochelarii de soare! Tânăra mămică știe să jongleze bine cu ținutele și să asorteze ochelarii ca o adevărată stilistă. Acest model de ochelari a făcut furori pe Instagram, mai ales că este în vogă în vara 2021.

Designul pătrat sau dreptunghiular
 

mamaplus

Daniela Ciocanu este o fashionistă îndrăgostită de tot ce înseamnă trenduri, inclusiv când vine vorba despre accesorii. Formele neobișnuite ale ramelor ochelarilor sunt în vogă în acest sezon, așa că profită de asta și achiziționează-ți o pereche.

Ramele retro și translucide
 

mamaplus

Actrița Inna Colbasiuc spune că de fiecare dată când poartă această pereche de ochelari are senzația că e o eroină din videoclipurile anilor '80. De altfel, după cum ați observat, tendințele acestui sezon se bazează anume pe acea perioadă, iar accesoriile nu sunt o excepție.

Ochi de pisică supradimensionați
 

mamaplus

Frumoasă și sexy, Tatiana Melnic știe cum să-și facă aparițiile cât mai spectaculoase pe rețelele sociale. Revenită recent dintr-o vacanță fierbinte, Tatiana a scos din bagaje și câteva poze în care îți etalează inclusiv și o pereche de ochelari bombă!

Ochi de pisică de mărime medie

mamaplus

Prezentatoarea TV Rodica Rusu știe să facă senzație pe plajă, iar unul dintre secretele ei sunt nu doar formele atrăgătoare, dar și... ochelarii de soare. Rodica are o colecție impresionantă, iar modelul ”ochi de pisică” îi stă de minune.