Anul 2021 vine cu multe propuneri de modele de genți de mâna pentru femei. Se poartă atât gențile de mici dimensiuni, cât și gențile supradimensionale, încăpătoare. În funcție de ținută, dar și de ocazie, poți alege acele modele care dau nota personală pe care o iubești.

Genți colorate, inspirate de anii ‘80

mamaplus

De la New York și până la Milan, cele mai renumite podiumuri au prezentat modele de genți în culori aprinse, care au atras privirile celor mai înrăite fashioniste. Pe bună dreptate, ele ocupă un loc important în garderoba femeilor care urmăresc trendurile și sunt perfecte pentru sezonul cald.

Gențile plic sunt din nou în vogă

mamaplus

De câteva sezoane, gențile plic pot fi purtate la ținute de zi sau sport, fără să pară ceva neobișnuit. Poți achiziționa un plic încăpător, în culori puternice pentru a fi piesa statement care îți definește look-ul de zi. Dar poți miza în continuare pe un plic elegant atunci când porți o rochie de seară sau o ținută de ocazie.

Genți supradimensionate

mamaplus

Gențile mari cunosc de fapt o revenire în această primăvară, pentru că au mai fost în trend și la începutul anilor 2000. Aceste genți pot fi asortate la ținutele casual, le poți purta la birou sau la întâlniri de lucru, dar și în timpul liber – vor completa cu succes o ținută lejeră.

Gențile din plasă, eco-friendly și practice

mamaplus

Sezonul estival este despre ieșirile în aer liber, picnicuri, plimbări pe plajă și alte activități interesante. Tocmai de aceea, ar fi bine să ai și tu o geantă care ți-ar prinde bine în astfel de situații și nu numai. Sunt perfecte și pentru cumpărături, în funcție de modelul ales.

Genți crossbody

mamaplus

Aceste genți nu ies din trend nici în 2021 și se pare că nici în sezoanele următoare. Practice și ușor de purtat gențile crossbody sunt ideale aproape pentru orice fel de ținută. Poți purta cu ușurință o geantă crossbody la o rochie sport, dar la fel de bine o poți asorta și la o rochie elegantă, eventual poți alege să o porți doar pe umăr.