Se pare că artista are o pasiune, transformată în obsesie, pentru încălțăminte. Într-un episod recent din Carpool Karaoke, James Corden a întrebat-o pe Celine Dion despre obsesia ei pentru pantofi.

mamaplus

Celine a recunoscut că deține 10.000 de perechi de pantofi la care nu poate renunța, având o legătură personală cu fiecare pereche în parte. „Nu pot renunța la nimic, pentru că fiecare piesă pe care o cumpăr mă aduce unde sunt în această seară. Sunt parte din fiecare pas pe care îl fac, și am un atașament față de ei. Puteți spune că este o nebunie. Păstrez totul și continui să cumpăr un spațiu mai mare.”

De asemenea, artista a admis că înainte să aibă această magazie imensă în Vegas, a instalat un dulap digital în casa din Florida. Pantofii erau organizați după culoare și selectați printr-o serie de butoane. „Toți erau așezați după culori, deci apăsam pe un buton și apăreau în fața mea”, i-a spus Celine lui James Corden.

De când s-a mutat la Caesar’s Palace, Celine Dion și-a adus în Vegas și colecția impresionantă de încălțăminte, cumpărând special un depozit ca totul să rămână intact. Artista a recunoscut că dragostea pe care o are pentru modă a ajutat-o foarte mult să se descurce și cu moartea soțului ei, Rene Angelil.

Sursa