Sunt frumoase, inteligente, talentate și de succes. Și fiecare își dorește ca ziua nunții să fie una specială, iar rochia de mireasă nu poate fi decât perfectă. De la dantelă la satin, lungă sau scurtă, roz sau albă, rochiile de mireasă alese de vedete sunt superbe. 

Iată care sunt cele mai frumoase rochii de mireasă purtate de celebrități:

Meghan Markle

Meghan s-a căsătorit cu Prințul Harry pe 19 mai, iar locația de poveste a fost Castelul Windsor. În dimineața nunții, ea a primit titlul Alteța sa Regală, Ducesa de Sussex. Fosta actriță a ales să poarte o rochie Givenchy, care ar fi costat 135.000 dolari.

mamaplus

Kate Middleton

Prințul William și Kate Middleton s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii superbe, la Westminster Abbey din Londra, pe 29 aprilie 2011. Rochia Ducesei de Cambridge a fost semnată de Sarah Burton pentru Alexander McQueen și a avut un detaliu floral de dantelă aplicat. Culoarea a fost ivoire, iar trena de aproape trei metri a fost realizată din satin alb.

mamaplus

Prințesa Diana

Rochia memorabilă a Prințesei Diana a fost realizată de Elizabeth Emanuel. Superba rochie, făcută din mătase ivoire și dantelă, a fost acoperită cu 10.000 de perle. Este cea mai discutată rochie din istorie!

mamaplus

Amal Clooney

Avocata Amal Clooney a arătat uimitor în rochia de 380.000 de dolari, semnată de la Renta. Pe rochia de dantelă au fost cusute perle și diamante. Această rochie a fost atât de frumoasă încât se află, în prezent, expusă la Muzeul de Arte Frumoase din Houston.

mamaplus

Sofia Vergara

Sofia Vergara a mers spre altar îmbrăcată într-o rochie care a acaparat toate privirile. Iubita actriță, care s-a căsătorit cu Joe Manganiello în Palm Beach, Florida, a purtat o rochie superbă creată de Zuhair Murad.

mamaplus

Jackie Kennedy

Jackie Bouvier a schimbat jurăminte cu John F. Kennedy pe 12 septembrie 1953. Fosta doamnă a Americii a arătat minunat în rochia făcută din mătase ivoire, în stil prințesă, semnată Ann Lowe.

mamaplus

Elizabeth Taylor

Elizabeth Taylor a fost măritată de opt ori, însă rochia cea mai notabilă a fost cea purtată la prima căsătorie, cu Conrad Hilton. Atunci în vârstă de 18 ani, Taylor și-a spus jurămintele într-o rochie care s-a vândut mai târziu la licitație cu 187.931 dolari. Din păcate, mariajul lor a durat doar un an.

mamaplus

Grace Kelly

Prințesa Grace de Monaco s-a căsătorit pe 19 aprilie 1956 cu Prințul Rainier al III-lea. Rochia ei de mireasă a fost așa cum fiecare fată și-o dorește, de poveste. Cu guler înalt, mâneci lungi, făcută din dantelă veche de 125 de ani și sute de perle, iar trena a fost una pe măsură.

mamaplus