Creatorul de modă Cătălin Botezatu susține că fiecare femeie trebuie să aibă în garderoba sa anumite piese vestimentare, pentru că sunt foarte ușor de purtat, de accesorizat și nu se vor demoda niciodată. Mai mult decât atât, prin faptul că sunt atemporale și ușor de găsit pe piață, aceste piese te vor scoate din orice situație critică și te vor ajuta să arăți mereu perfect, indiferent de natura evenimentului la care vei merge.

Conform juratului „Bravo, ai stil! Celebrities”, orice femeie trebuie să aibă o rochie neagră, cunoscută și ca „little black dress”, un pantalon elegant, de costum, o fustă în croială creion, o cămașă albă și o cămașă masculină. Cătălin Botezatu a precizat faptul că aceste articole sunt foarte sexy și că bărbații apreciază aceste combinații stilistice.

„Must have-urile din garderoba unei femei sunt rochia neagră, pantalonul şi fustă tip creion, bluza albă şi, obligatoriu, o cămaşă masculină. Cămaşă bărbătească scoate din anonimat orice ținută şi, în plus, este sexy şi oferă o notă de senzualitate purtătoarei. Femeile ar trebui să ştie că bărbații sunt atraşi de această combinație vestimentară”, a explicat creatorul de modă din România.