2020 este anul frumuseții naturale, al lucrurilor comode, nu foarte sofisticate, ușor de asortat și de purtat, dar nu lipsite de farmec. La capitolul încălțăminte, pantofii anului te vor surprinde prin simplitatea lor. Complet plați, fără niciun pic de toc, extrem de lejeri și cu un design cu totul special, acești pantofi te vor cuceri pe loc și nu vei avea liniște până ce nu se vor „odihni” în dulapul tău. 

Pantofi plați cu catarame

mamaplus

Poate că simplitatea exagerată nu este chiar pe placul tău și îți dorești o pereche de pantofi mai sofisticați, dar nu vrei să renunți la pantofii plați, cu vârf pătrat, care fac legea anul acesta. Nu-i nicio problemă, poți găsi tot felul de modele, cu catarame, curele și alte accesorii, din materiale rafinate, precum lacul sau pielea lucioasă. 

Pantofi plați negri

mamaplus

Cel mai simplu și mai elegant model de pantofi plați cu vârf pătrat va cuceri, fără doar și poate, inimile femeilor. Chiar dacă par nepretențioși, aceștia fac piciorul să arate minunat, aducând aminte de condurii prințeselor din povești. Cu astfel de pantofi, gleznele delicate și linia fină a piciorului sunt scoase în evidență, iar o fustă diafană sau pantalonii casual se potrivesc la fel de bine acestui tip de încălțăminte. 

Pantofi plați maro

mamaplus

Dacă te-ai săturat de negru și ți se pare mult prea sobru, poți alege o pereche de pantofi plați maro, care sunt la fel de practici și de rafinați. Ori, dacă te-ai îndrăgostit de acest tip de pantofi, poți alterna mai multe culori, în funcție de hainele pe care alegi să le porți într-o anumită zi. 

Pantofi plați stil balerini

mamaplus

Cine a spus că balerinii nu mai sunt la modă? Ei bine, au revenit în trend, dar au trecut printr-o transformare spectaculoasă, pentru a deveni încălțămintea numărul 1 a acestui an. Vârful pătrat îi face să semene perfect cu pantofii de balet, așa că te vei simți mai grațioasă și mai ușoară atunci când ești încălțată cu ei. 

Pantofi plați stil papuc

mamaplus

Dacă vrei ca picioarele tale să se simtă „în vacanță”, alege o pereche de pantofi stil papuc, cu vârful pătrat și talpa perfect plată, eventual cu un accesoriu strălucitor, pentru un aer mai sofisticat. Pentru persoanele care au probleme cu statul în picioare sau care merg foarte mult, astfel de pantofi sunt o adevărată binecuvântare. În plus, vei fi cu adevărat în trend, de vreme ce marile companii de modă au creat special pentru vedete acest tip de încălțăminte.