Indiferent că plouă sau e frig, toamna este totuși un sezon frumos, pe care îl poți ”colora” cu ajutorul ținutelor inspirate și a accesoriilor potrivite. Pentru a te ajuta cu alegerea acestora, am zis să te informăm despre cele mai actuale tendințe în materie de genți. 

Geanta neagră supradimensionată

mamaplus

Genţile mari au fost mereu o alegere foarte inspirată. Acestea sunt încântătoare dintr-o mulţime de puncte de vedere. În primul rând, impresionează cu versatilitatea lor, ce le ajută să poată fi asortate la o mulţime de ţinute şi totodată se dovedesc a fi foarte practice. Le întâlnim atât la ţinutele office dar şi la cele elegante, iar toamna aceasta vor fi la mare căutare.

Geanta neagră supradimensionată are o eleganţă aparte şi totodată este foarte practică. Îţi pune la dispoziţie foarte mult spaţiu pentru lucrurile tale şi este uşor de asortat la multe ţinute. De aceea nu ar trebui să îţi lipsească din garderobă în această toamnă. Mai mult decât atât, genţile negre nu se demodează niciodată aşa că te vei putea bucura de ea şi în alte sezoane.

Geanta cu franjuri

mamaplus

Genţile accesorizate au atras mereu atenţia şi s-au bucurat de foarte multă apreciere. Iar asta deoarece au personalitate şi foarte mult potenţial de asortare. Vestea buna este că toamna aceasta ai toate motivele să te afişezi cu o geantă accesorizată.

O geantă cu franjuri te va ajuta să îţi păstrezi reputaţia de femeie la modă. Nu este nevoie să îţi cumperi numaidecat o geantă nouă, ci la fel de bine poţi opta pentru accesorizarea unei genţi pe care o ai deja în garderobă. Trebuie doar să cauţi franjurii pe care îi vei putea ataşa cu uşurinţă la geanta ta preferată. Ai grijă totuşi să se potrivească culorile!

Genţile pătrate

mamaplus

Nu este prima oară când genţile pătrate beneficiază de aprecierea caselor de modă. Acestea au fost mereu în centrul atenţiei în ultimii ani, iar în această toamnă le vom întâlni mai mult decât oricând. Au revenit în trend şi cu siguranţă foarte multe femei vor alege să poarte genţi pătrate.

Este, de asemenea, un mod foarte bun de a ieşi în evidenţă. Aspectul lor este foarte interesant, iar versatilitatea generoasă le face o alegere ideală pentru foarte multe ţinute şi stiluri. Practic, pot fi purtate atât la ţinutele casual cât şi la cele elegante, motiv pentru care nu ar trebui să lipsească din colecţia ta de genţi.

Sursa