Anul 2019 este caracterizat de culori inedite pentru părul tău. Poți alege între negru, gri sau roz. Poți „jongla” cu aceste 3 culori în ce fel îți dorești, adaptându-le în funcție de personalitate și preferințe.

Castaniu

Castaniul închis se află în topul tendințelor 2019 în materie de culori pentru păr. Dacă ești o persoană conservatoare și inhibată, căreia îi este teamă să experimenteze și să îndrăznească, optează pentru castaniu închis. Dacă ai ochii albaștri sau verzi, ești persoana potrivită pentru a purta această nuanță, deoarece îți va scoate în evidență privirea seducătoare. Vrei să ieși puțin din anonimat? Adaugă reflexe aurii, care îți vor face părul să strălucească într-un mod aparte.

Gri

Nuanța gri a părului te duce cu gândul la bătrânețe, însă de anul viitor vei fi în tendințe cu această culoare, indiferent ce vârstă ai. Asigură-te că ești în trend purtând cu încredere această culoare de păr! Griul este culoarea potrivită pentru femeile extrovertite și nonconformiste, cărora le pasă doar de trenduri și prea puțin de ceea ce zice lumea din jurul lor. Alege această nuanță de păr dacă îți place să faci schimbări radicale în ceea ce privește înfățișarea ta.

Indiferent dacă ai părul creț sau drept, îți va sta foarte bine cu această nuanță, iar dacă ai tenul deschis la culoare și ochii căprui, va reprezenta un plus. Nici cele cu ochi albaștri nu trebuie să se ferească de acest look, fiindcă le va evidenția ochii în mod deosebit. Dacă nu ești convinsă încă de frumusețea culorii, poți încerca pentru început un blond cu reflexe argintii.

Roz

Vopseaua roz este special creată pentru femeile pline de viață și cu poftă de distracție. Rozul conturează o stare bună de dispoziție, un optimism debordant și tinerețe. Nuanța roz a părului este ideală pentru femeile trecute de prima vârstă. Dacă buletinul îți indică o vârstă din două cifre dintre care prima este 4 sau 5, dar caracterul și pofta de viață te fac să te simți ca la 20 de ani, profită de această nuanță de păr și arată-le tuturor cât de tânără te simți! Dacă te-ai săturat de părul blond, poți adăuga un strop de culoare și să-l transformi într-un roz de vis.

Sursa