Odată cu creșterea gradelor din termometre, hainele se scurtează, iar costumele de baie ies din nou din dulapurile doamnelor și domnișoarelor care merg la piscină sau la mare. Indiferent de sezon, însă, vedetele de peste Ocean sunt mai mereu pozate în costume de baie. Colorate, înflorate, întregi sau din două piese, ținutele de plajă sunt un must have vara aceasta.

Fie că te inspiri de la Dua Lipa sau Kim Kardashian, fii convinsă că vei găsi un costum de baie perfect pentru silueta ta, în care să te simți bine și în care să-ți îndeplinești dorința de a te bronza sau de a te simți confortabil când înoți.

mamaplus
mamaplus

Sutienele tip bustieră, cele croșetate sau pe un umăr sunt unele dintre cele mai cumpărate modele din magazine, iar actrițele, cântărețele și influencerițele din străinătate dau moda și în această arie. Modelul Emily Ratajkowski și-a lansat chiar și o colecție.

mamaplus

Dacă vrei să-ți accentuezi abdomenul, alege un costum din două piese, posteriorul este pus în evidență de un slip cu talie înaltă, iar decolteul, de sutienele tip triunghi. Rita Ora, Bella Hadid și Camila Cabello preferă costumele de baie în două piese.

mamaplus
mamaplus
mamaplus

Nu trebuie să scoți din buzunar sume impresionante pentru a arăta superb la plajă, ci trebuie doar să te simți bine, să ai încredere în tine și să te distrezi, indiferent că ești cu picioarele în nisip sau pe șezlong, la marginea unei piscine, cu iubitul aproape sau cu cele mai bune prietene.

mamaplus

Nu rămân în umbră nici costumele de baie clasice. Actrița Julia Roberts preferă costumele întregi și optează pentru nuanțe aprinse.

mamaplus