Fiecare vară vine cu o altă stare de spirit și cu diverse planuri de vacanță. Prin urmare, cei de la amma shoes lansează la fiecare început de sezon estival câte o nouă colecție de încălțări, în care te simți frumoasă, indiferent unde mergi.

Vara e despre sandale și șlapi: încălțăminte comodă, în culori deschise, care nici nu se simte pe picior. Iată câteva dintre articolele noii colecții!

Sandale cu toc înalt, atât de feminine

mamaplus

Dacă pleci în vacanță și vrei să pui în bagaj și o pereche de încălțăminte elegantă, sandalalele Livy pot fi cele mai potrivite pe care trebuie să le iei cu tine

Tocul gros le face ușor de purtat și potrivite chiar pentru zi, dar e suficient de înalt încât să se potrivească ținutelor de seară. Bareta de pe gleznă e delicată și pune în valoare suplețea picioarelor, iar detaliile de pe toc nu fac decât să completeze aspectul lor modern!

Șlapi reinventați

Șlapii sunt astăzi printre cele mai în vogă tipuri de încălțări. Nu îi poți ignora, mai ales atunci când vin cu niște accesorizări ce completează la fix ținutele diafane de vară. Modelul Willa – disponibil în nuanțe de alb și roz prăfuit – decorat cu perluțe sidefate, elegante, potrivit pentru rochițe vaporoase. 

mamaplus

În cazul în care îți dorești ceva extravagant, Tyana îți oferă ceea ce cauți: design minimalist și accesorizări metalice. Iată cât de bine arată încălțările în combinație cu pantaloni culotte

mamaplus

Sandale pentru plimbări estivale

Frumusețea verii constă în plimbările în aer liber, iar pentru a te bucura din plin de aceste promenade, încalță-te comod, alege o pereche de sandale cu talpă joasă.

Poți observa inspirația romană la modelul Remy, atunci când privești baretele și cataramele metalice care îmbracă talpa și te vor face să te simți ca o zeiță pe malul mării. 

mamaplus

Tot pe litoral te vor duce cu pașii și sandalele Perlina. Pielea turcoaz e luminoasă, precum albastrul cerului și întinderea apei, punându-ți în valoare bronzul. Baretele simple sunt presărate cu perluțe metalizate, ce reprezintă acel detaliu stilat de care are nevoie orice ținută simplă.

mamaplus

Care model de încălțăminte ți-a atras atenția cel mai mult? 

Poți vedea toate modelele pe site şi îi poţi proba direct în magazinul situat pe str. Bănulescu-Bodoni, 10!

Folosește promo cod-ul ammasummer și beneficiază de 10% reducere la procurarea produselor din colecția nouă. 

Promo cod-ul este valabil până în data de 23.06.19.