Fie că ești adepta unor ținute elegante sau le preferi mai mult pe cele casual, bloggerița și mămica unei fetițe adorabile, Hellen Monroe, are mereu cele mai bune sugestii în acest sens. Pentru că este o fashion bloggeriță, iar stilul vestimentar este ceea ce o definește cel mai mult, am ales să vă prezentăm astăzi câteva idei clasice sau moderne de a asorta sacoul la diferite ținute.

Sacou + rochie cu imprimeu floral

mamaplus

Vara asta se poartă rochiile cu imprimeu floral. De fapt, este un imprimeu atemporal. Aceste rochii pot fi asortate atât cu adidași, la o plimbare de vară în oraș, cât și cu un sacou, așa cum a făcut Hellen Monroe. Fii atentă însă la lungimea sacoului, care ar trebui să fie una clasică, la nuanță și la model – preferabil oversize. Dacă optezi pentru combinația sacou+rochie, poți completa ținuta cu o pereche de adidași albi, însă ar fi mai binevenită o pereche de sandale și niște accesorii, cum ar fi o eșarfă.

Sacouri în culori vibrante

mamaplus

Ce zici de o asemenea combinație de culori? Chiar dacă în aparență nu le-ai combina pentru nimic în lume, să știi că nuanțele fac diferența. Îndrăznește să experimentezi și vei obține o ținută chic care va atrage toate privirile!

Sacou în nuanțe pastelate

mamaplus

Hellen Monroe este îndrăgostită de sacouri, iar fiecare a doua ținută pe care o prezintă pe profilul său de Instagram are la bază un... sacou. Cu siguranță, este o sursă bună de inspirație pentru femeile care optează mereu pentru look-uri elegante și corect asortate. Dacă ești o fire mai romantică și nu rezonezi cu nuanțele prea aprinse, ai la dispoziție o paletă uriașă de nuanțe pastelate. Jonglează frumos cu ele și vei arăta mereu impecabil.

Sacoul alb – nelipsit din garderoba femeilor stilate

mamaplus

Piesa de rezistență din garderoba oricărei femei stilate este sacoul alb. Îl poți asorta cu diverse ținute și îl poți purta cu diverse ocazii – fie că este vorba despre o întâlnire de afaceri, fie că urmează să participi la un eveniment festiv.

Sacoul în două culori – trendul care a înnebunit fashionistele

mamaplus

În sezonul actual sunt la modă sacourile în două culori. Probabil, le-ai observat deja în magazinele specializate și te gândești dacă ar merita să ai și tu unul în garderoba ta. Ține minte însă că acest stil nu-i stă bine oricui, iar dacă ești o fire mai nonconformistă și ești obișnuită deja cu experiementele vestimentare, atunci n-ai decât să o faci. În plus, este vorba despre un trend care probabil nu va rezista până în sezonul următor. Alegerea îți aparține!

Sacou verde smarald

mamaplus

Nuanța de verde smarald se potrivește femeilor cu atitudine și puternice. Apropo, să știi că sacourile au o superputere pe care doar femeile o știu – maschează bine burtica, mai ales din profil. Fii atentă însă la lungimea şi croiala sacourilor. Cele mai potrivite sunt cele cu croială puţin cambrată pe talie şi lungi până la jumătatea şoldului.

Încă o nuanță de verde, un alt sacou

mamaplus

Dacă preferi un verde mai aprins, atunci acest model va fi numai potrivit pentru tine. Optează pentru un costum, sau asortează-l cu o rochie de vară și o geantă potrivită. Voila!

Sacou + pantaloni scurți de ciclism

mamaplus

Deși au fost pe val două veri la rând, le mai dăm o șansă și în vara 2021. Vorbim despre pantalonii scurți de ciclism care nu se potrivesc oricărei siluete, însă dacă arată bine pe tine, nu ezita să îi porți cu un sacou frumos. Accesorizează-l cu o centură, așa cum a făcut și bloggerița Hellen Monroe.