Femeile care au părul blond, pot jongla cu o mulțime de nuanțe ale podoabei capilare, cum ar fi argintiul platinat sau chiar blondul închis, care bate deja în șaten sau cenușiu. Indiferent ce tip de blond preferi, îl poți pune în valoare folosind anumite nuanțe ale hainelor, care pot contrasta perect cu nuanța părului tău.

Regula pe care trebuie s-o respecți întotdeauna este să nu porți haine galbene atunci când ai părul blond. În special dacă nuanța ta de blond este deschisă și caldă, cum ar fi blondul auriu sau blondul miere, hainele galbene sunt total contraindicate, dându-ți un aer fistichiu și ieftin.

Poartă culori pastelate, dacă ai nuanța părului blond pal

Nuanțele pastelate de verde mentă, albastru proaspăt sau tonurile de gri ți se potrivesc perfect în așa caz. Vei da dovadă de bun gust dacă vei combina un ton mai rece de blond cu o bluză într-o nuanță fină de roz sau de culoarea lavandei.

Optează pentru haine de culoare roșie, dacă nuanța părului tău este blond cald

Fie că alegi roșu aprins, roșu sângeriu sau corai, această culoare se va potrivi încântător cu blondul tău auriu sau în tonuri de chihlimbar. Nuanțele de piersiciu, coral sau grena sunt la fel de adecvate pentru acest tip de blond, iar dacă ai pielea ușor bronzată, vei arăta ca și cum ai descins de pe coastele mediteraneene, stilată și plină de viață.

Blondul ar arăta fabulos cu nuanțe neutre

Verdele kaki, cenușiul și cafeniul închis te flatează foarte tare atunci când ai un blond cu aspect natural sau cu o tentă ușoară de gri. Alege astfel de culori dacă vrei să-i faci pe toți să te admire și să te considere extrem de rafinată.

Negrul este un adevărat avantaj al blondelor

Nuanța clasică de negru este potrivită pentru toate tipurile de blond, dar mai ales pentru blondele cu părul platinat. O rochie neagră scurtă sau un costum negru elegant îți vor oferi un aspect perfect în fiecare zi, scoțând în evidență strălucirea părului și a tenului.

Verdele smarald te avantajează

Verdele smarald nu este o nuanță pe care o întâlnești în fiecare zi. Iată de ce te vei simți specială dacă alegi această culoare, care îți scoate în evidență părul blond deschis, făcându-te să arăți ca o regină a stilului.