Colăceii din jurul taliei te complexează, dar nu poți scăpa peste noapte de ei? Ai putea învăța cum să te îmbraci pentru a-i ascunde până când vei reuși să scapi de ei.

Nu purta bluze mulate – alege întotdeauna bluze cu o croială care să urmeze linia corpului ori chiar lejeră, niciodată bluze mulate, mai ales din materiale elastice.

Creează o siluetă alungită folosind liniile verticale – fie că alegi să porți un poncho peste bluză, o capă, o vestă sau chiar un șal, fă tot posibilul să alungești vizual silueta. Astfel, te asiguri că nu se vor observa colăceii.

Poartă combinații realizate din leggings și bluze lungi – outfit-urile alcătuite din colanți sau pantaloni skinny și bluze lungi, care depășesc linia posteriorului, sunt ideale pentru femeile ce doresc să mascheze colăceii din jurul taliei.

Evită curelele și cordoanele în talie – fie că este vorba despre rochii, fie că e vorba despre bluze, nu purta haine cu cordon sau centură în talie. Acestea îți vor accentua colăceii și, cu siguranță, nu asta îți dorești.

Poartă bluzele lăsate să cadă peste linia pantalonului – niciodată nu purta bluze băgate în pantaloni sau fuste, dar nici body-uri. Acestea vor pune accent pe zona pe care tu îți dorești să o maschezi.

Poartă bluze cu tăieturi asimetrice – bluzele cu o croială într-o parte ori cu elemente asimetrice vor distrage atenția de la colăceii tăi.

Mizează pe pantalonii cu talie înaltă – pantalonii și jeanșii tăi trebuie să fie cu talie înaltă. Astfel, te asiguri că îți ascund cu succes colăceii.

Fă-ți un aliat din hainele în culori închise – știi deja că nuanțele închise subțiază din punct de vedere optic orice siluetă. Alege așadar haine în nuanțe de negru, albastru marin, vișiniu, maro ori chiar gri închis. Acestea te vor face să pari mai slabă cu câteva kilograme, fără niciun efort.

Poartă lenjerie modelatoare – atunci când trebuie să porți o rochie lungă, care atrage atenția asupra taliei, folosește trucul pe care și vedetele de la Hollywood îl folosesc pe covorul roșu: poartă lenjerie modelatoare. Găsești în magazine o mulțime de modele dintre care poți alege unul pe gustul tău.

Poartă sutien cu push-up – acest tip de sutien ridică sânul, atrăgând astfel atenția în zona bustului și subțiind talia.

Alege accesoriile în mod inteligent – colierele supradimensionate echilibrează o siluetă care nu este tocmai impecabilă. Poartă un asemenea colier pentru a atrage atenția în zona gâtului și a bustului, iar „colăceii” tăi vor trece neobservați. Și gențile supradimensionate creează același efect, așa că ar trebui să porți genți XXL.

Creează un outfit în straturi – un outfit alcătuit în straturi îți poate crea silueta dorită. Spre exemplu, poartă un maiou cu bretele subțiri, peste care poți adăuga o bluză decoltată și apoi o jachetă. Astfel, talia ta va fi mascată.

Poartă bluze și rochii drapate – piesele vestimentare drapate ascund micile imperfecțiuni, printre care și „colăceii” din jurul taliei.