Accesoriile potrivite sunt cel mai bun mod prin care aduci la viață o ținută prea simplă, cu care te-ai obișnuit și simți că nu mai transmite energia pe care ți-o dorești. Inspiră-te din alegerile vedetelor de anul acesta și scoate la lumină orice outfit simplu cu ajutorul accesoriilor cheie.

mamaplus

Iată care sunt accesoriile cheie, pe care vor continua să le poarte și anul acesta.

Smart Watch-urile, aproape în orice combinație vestimentară
Nu există vedetă care să nu poarte la încheietură un smartwatch. Acestea sunt poate cele mai utile accesorii care îți oferă o gamă largă de informații. Pe lângă afișarea orei, poți prelua apelurile, monitoriza activitatea fizică sau calitatea somnului din timpul nopții.

Inele de dimensiuni mari
Acest tip de inele sunt preferate de vedete, mai ales la evenimente importante la care aleg să își completeze ținutele cu cele mai strălucitoare accesorii. Odată pus pe deget, acest tip de inel, are personalitate și conferă un aer delicat întregului outift, fiind un detaliu feminin.

Cerceii lungi
În acest sezon se schimbă și dimensiunea cerceilor: aceștia devin mai lungi, dorind să sublinieze forma gâtului. Materialul din care sunt confecționați diferă – putem vorbi despre metal, pene sau pietre semiprețioase, important este să cadă mai jos de umeri. De asemenea, cerceii pot fi diferiți, unul lung și altul scurt pentru că simetria nu mai este o normă care trebuie respectată.

Borseta
Borseta, un accesoriu practic și comod, se potrivește de minune în orice combinație sport casual, fiind o alegere care imprimă lejeritate ținutei. Vedetele se afișează cu borsete semnate de marile case de modă dar, dacă nu ai în plan o astfel de investiție, alege o borsetă în culori pastel pe care să le accesorizezi după bunul plac.  

Geanta cu mâner scurt
Dacă ai nevoie de un accesoriu mai elegant care să se integreze într-o ținută smart casual, îți propunem geanta cu mâner scurt, ca variantă ideală atât pentru birou, cât și pentru ieșirile de seară.

Sursa