Dacă și tu iubești călătoriile, ai remarcat probabil că toamna e anotimpul ideal pentru city break-uri.
Străzile sunt mai puțin aglomerate cu turiști, iar lumina e perfectă pentru fotografii. Și ai ocazia să experimentezi cu layerele (straturile) ținutelor și cu accesoriile care le condimentează: eșarfe, jambiere tricotate, pălării, băscuțe.

În prima ieșire din acest sezon, ne-am luat lumea (și bagajele pline) în cap și am plecat în Amsterdam.
Ne-am pierdut pe străzile pline de biciclete și ne-am plimbat de-a lungul canalelor.

E un oraș pe care merită să-l străbați la picior, așa că am pus pe lista de priorități încălțămintea: să fie comodă, călduroasă dar în același timp stilată – cu linii actuale, fresh.

Ce am ales noi și cum am asortat?
 

Smart Casual

O ținută simplă, alcătuită din jeans, tricou și cardigan lung, capătă instant farmec când o porți alături de o pereche de botine vibrant colorate.
Botinele Olympia din piele întoarsă au talpă joasă, sunt moi și se așază feminin pe gleznă, cu un efect de alungire a piciorului. Ne-am îndrăgostit de acest violet-prună!

mamaplus.md

Bold  & Romantic

Romantismul sezonului te invită la rochii feminine, cu volane și printuri delicate. N-am ezitat să le purtăm și le-am asociat cu un sacou negru supradimensionat și o pereche de botine înalte cu toc gros.
Am ales modelul Tezzy, din piele întoarsă oliv, pentru că sunt acel gen de încălțări care ridică nivelul oricărei ținute.
Și nu se demodează în dulap: le mai poți purta cu rochii midi, rochii vaporoase, fuste creion și le poți reinventa și în ținutele office.

mamaplus.md

Îndrăznești să porți o pereche de cizme de piele peste genunchi? Noi am făcut-o și am ales un model mai ieșit din tipare. Acestea sunt un mix fericit între pantofii eleganți cu toc și cizmele provocatoare din piele întoarsă, mulate pe picior. Sunt comode și atractive, potrivite pentru serile de toamnă mai reci când vrei să porți rochii fluide, feminine fără să îți fie frig. 

mamaplus.md

Good Girl, Bad Girl

Tot sub influența rochițelor fluide și a trench-urilor călduroase, nu am rezistat tențației unor botine joase.
Cum opușii se atrag, croielile feminine echilibrează personalitatea botinelor Zabrina, din piele neagră lucioasă și cu multe accesorii metalice.
Păstrează-le aproape, pentru că le vei repurta des, cu skinny jeans, fuste skater sau rochii mulate.
 

mamaplus.md

Sassy & Classy

Nu degeaba se spune că în dulapul băieților putem găsi multe idei vestimentare! Un sacou supradimensionat cu o croială mai masculină poate fi baza unei ținute pline de atitudine. Ne-am jucat iar cu contrastele și l-am purtat cu o pereche de pantaloni capri cu vipușcă și o pereche de botine foarte feminine.
Botinele Odelia au un aer clasic, prin rozul lor prăfuit și a vârful ascuțit, dar știu să te suprindă – tocul stiletto, pe care l-ai fi așteptat la un astfel de model e înlocuit de un toc gros – mai comod pentru ținutele de zi cu zi.
 

mamaplus.md

Sperăm că aventurile noastre urbane să te inspire și pe tine când te pregătești pentru următoarea destinație.
Tu ce încălțări vei pune în bagaj?

Vizitează-ne pe str. Bănulescu-Bodoni, 10 şi pe www.ammashoes.md  şi descoperă favoritele din acest sezon!

Utilizează promo code-ul ammamama18 şi beneficiază de 7% reducere* la toată colecţia nouă.

*Promoţia este valabilă până pe 01.11.18 şi nu se cumulează cu alte reduceri.