Fiecare gravidă și proaspătă mămică are nevoie de odihnă, mai mult ca oricând. Pentru ca somnul să fie cât mai relaxant, este important să alegi pijamale de calitate, care să-ți confere tot confortul necesar. Atunci când alegi o pijama, verifică în primul rând stofa din care este confecționată. Aceasta ar trebui să fie 100% din bumbac natural, care să lase pielea să respire și să fie hipoalergenic. Optează pentru un model comod și versatil, fără prea multe decorațiuni sau accesorii inutile. Ca să te inspirăm un pic, ți-am pregătit câteva modele interesante și confortabile de pijamale pentru graviduțe și proaspete mămici care alăptează.

mamaplus
mamaplus

Pijamaua trebuie și ea să reflecte stilul tău de viață și gusturile tale personale. Dacă ești o fire romantică, alege modele mai elegante, iar dacă ești mai dinamică și jucăușă nu ezita să experimentezi și să-ți faci ora de somn mai veselă îmbrăcându-te în pijamaua preferată.

mamaplus
mamaplus

Ține cont și de mărimea pijamalei, acesta fiind unul dintre factorii decisivi pentru confortul tău pe parcursul nopții. În cazul graviduțelor, ar fi bine să țineți cont de faptul că sunteți deja doi și să alegi o mărime care să se muleze bine pe corp.

mamaplus
mamaplus

Dacă tot sărbătorile de iarnă bat la ușă, ți-am pregătit pe final și câteva modele superbe cu tematică de Crăciun.

mamaplus
mamaplus
mamaplus