mamaplus

Laura Lavric a povestit cum s-a făcut de rușine la ginecolog

0
//
18.01.2021

Este una dintre cele mai iubite artiste de muzică populară și oamenii o îndrăgesc atât pentru vocea sa, cât și pentru simțul umorului pe care îl are. Laura Lavric a trecut, la un moment dat, printr-un moment extrem de rușinos.

Toate femeile știu că vizitele la ginecolog sunt extrem de importante, așa că nu trebuie să fie neglijate. La acest aspect s-a gândit și Laura Lavric, celebra artistă de muzică populară din România. Ea a dezvăluit că, în cadrul unei vizite la ginecolog, a fost pusă într-o situație limită.

Mai exact, Laura Lavric a fost întrebată dacă își dorește să facă un test Papanicolau, dar acela a fost momentul în care a intrat într-o ceață totală. Pentru că trebuia să afle cine sau ce este acest Papanicolau, Laura Lavric i-a pus întrebarea cu pricina medicului său și mare i-a fost mirarea atunci când, de fapt, a aflat ce înseamnă acest lucru.

„M-am dus la un control şi mi-a spus medicul: Doamna Laura, trebuie să facem un Papanicolau! Am zis în sinea mea: «Ce o fi ăsta, Papanicolau?!» Mi-a fost ruşine să întreb. Papa de la Roma… «Veniţi după rezultat peste două săptămâni!» M-am gândit: «Doamne, fereşte! Dar ce am, de mă cheamă după două săptămâni?»

Când am ajuns acolo, doctoriţa era bucuroasă, iar eu: «Acum, dacă tot eşti bucuroasă, să nu mă consideri chiar proastă, dar am şi eu o întrebare: Ce e Papa Pius, ăsta? Papanicolau, ăsta?» Doctoriţa mi-a spus: «Doamnă, asta este pentru depistarea cancerului la femei…» Dacă nu ştiu ceva, mie nu mi-e ruşine să întreb…”,a mărturisit îndrăgita artistă.