mamaplus

Irina Rimes, mesaj sincer: ”Nu o să mă credeți, dar în sfârșit am scăpat de asta”

-
//
04.12.2019

Artista se află în plin turneu național ”COSMOS” și în timp ce călătorește prin țară, le mai povestește fanilor ce întâmplări noi au mai avut loc în viața ei.

Chiar dacă ne-am obișnuit să o vedem la TV mereu stilată, impecabilă și frumoasă, Irina Rimes spune că în realitate lucrurile stau un pic altfel. Ea a mărturisit cu sinceritate că a dus o luptă aprigă cu acneea și chiar dacă nu-i reușea să scape de ea, acum are rezultate cu care se poate mândri.

”Am scăpat aproape 90% de acnee. Nu știu dacă rețeta mea o să meargă și la voi, dar măcar puteți să încercați. În general e vorba despre alimentație, dar am făcut și tratamente adiacente. Am luat pastile pentru inhibarea activității glandelor sebacee, am făcut autovaccin, am făcut tratamente locale pe ten.
Am ținut un regim alimentar cu post negru, detoxifiere. Eu am făcut un curs destul de sever într-o clinică privată din București. Nu vorbesc despre o detoxifiere simplă, care se poate urma în condiții casnice. Sunt strict interzise lactatele, peștele și carnea”, a spus Irina.

Vestea vine și după ce acum două luni Irina spunea cu lacrimi în ochi că este disperată și abia așteaptă ca lupta asta să se termine.

mamaplus

„Acneea severă îmi provoca foarte mare disconfort și fizic, și psihic. Îmi era atât de rușine să ies din casă, încât nu aveam nici o plăcere să merg la concerte, sau la filmări sau oriunde. Am fost la doctori, am fost la cosmetologi, dermatologi, la spitale, până când am găsit dermatologul care m-a ajutat să găsesc tratamentul potrivit, și acum fac tratament. Da, sunt om, am acnee, doare, deranjează, și arată urât foarte urât. Nu lăsați acneea să vă domine, pentru că ce aveți în interior este mult mai important decât ce aveți pe față”, spunea anterior Irina, pe Instagram.