mamaplus

Victoria Beckham: ”Femeile moderne nu-și mai doresc să fie slabe, e o atitudine învechită!”

-
//
18.05.2022

Victoria Beckham, creatoarea de modă în vârstă de 48 de ani, a pozat pe coperta revistei Grazia, iar în cadrul unui interviu a subliniat că să-și dorească să fie slabă este o atitudine învechită. Ea reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat la 48 de ani, iar acest lucru s-a văzut perfect în pictorial.

Victoria a pozat doar într-o fustă scurtă și într-un sutien, peste care a așezat o jachetă neagră. Evident, sandalele cu tocuri înalte i-au completat cu succes outfitul.

mamaplus

De asemenea, în cadrul unui interviu, creatoarea de modă a subliniat că în ziua de astăzi femeile moderne își doresc să arate sănătoase și să aibă forme, iar ideea de a fi slabă este de domeniul trecutului.

”Să vrei să fii foarte slabă este o atitudine învechită. Cred că femeile din ziua de astăzi își doresc să arate sănătoase, să aibă forme. Vor sâni, vor posterior. Iar cu cât ești mai voluptuoasă, cu atât rochiile mele îți vor veni mai bine.”, a mărturisit soția lui David Beckham, potrivit Daily Mail.

De asemenea, creatoarea de modă, care este mama a patru copii, a mărturisit că este de părere că această atitudine este eliberatoare pentru femei și îi va inspira pe copiii ei, mai ales pe Harper, fiica ei de zece ani.

Aceste declarații ale Victoriei Beckham vin la câteva luni de când soțul ei, David Beckham, a dezvăluit în cadrul unui interviu că aceasta obișnuiește să mănânce același preparat de mai bine de 20 de ani, dar și că ea a încercat alte mâncărururi doar atunci când era însărcinată cu Harper, fiica ei care are acum zece ani. 

”Eu devin puțin emoțional când vine vorba de mâncare și de vin, mai ales când mănânc ceva grozav și îmi doresc ca toată lumea să încerce. Din păcate sunt căsătorit cu cineva care mănâncă același fel de mâncare de 25 de ani. De când am cunoscut-o, Victoria mănâncă doar pește la grătar și legume la abur, foarte rar se abate de la acest fel de mâncare.”, a mărturisit David Beckham.

De asemenea, el a mai mărturisit că a realizat că îi place să fie singur acasă, întrucât atunci are timp să experimenteze în bucătărie.