Un concept nou cu o textură modernă, serul UNA anti-aging reduce semnificativ ridurile, redă fermitatea pielii cu refacerea conturului feței. Reunește activi cosmetici esențiali în regenerarea și întinerirea pielii mature: Acid hialuronic în concentrație mare, Celule Stem Vegetale, Peptide, Apă Termală Herculane.

mamaplus

Acidul Hialuronic se află în mod natural în piele și este principalul hidratant biologic. Numit și „buretele molecular” al pielii, el absoarbe de 1000 de ori cantitatea sa de apă. Esențial în hidratarea pielii și în transportul nutrienților către celule, acidul hialuronic întinerește vizibil pielea și îi redă femitatea. 

PhytoCellTecTM Alp Rose este un extract de celule stem vegetale din Rhododendron ferrugineum, plantă rară ce trăiește în condiții climatice extreme, la peste 2000 m altitudine, în Munții Alpi.

Frunzele sale rezistă verzi pe tot parcursul anului, adaptându-se la frig, uscăciune și radiații UV, precum și la rapidele schimbări ale climei. Extractul de celule stem vegetale protejează, regenerează și revigorează celulele stem din piele, menținându-le funcționale prin vitalizarea lor. Așa cum știm, la adulți celulele stem sunt în număr limitat, ele nu se mai divid simetric, ci doar asimetric formând prin diferențiere toate celulele pielii.

Cu vârsta, înnoirea celulelor pielii este încetinită și producerea lipidelor-cheie pentru refacerea funcției de barieră este mult redusă. Acțiunea agresivă a mediului compromite și mai mult această funcție. Înnoirea epidermului este legată de activitatea celulelor stem din piele. Acestea controlează formarea, înnoirea și repararea întregului epiderm. O piele tânără este o piele ale cărei celule stem - laboratorul său natural de celule epidermice noi și sănătoase - sunt funcționale.

mamaplus

Matrixyl 3000® este cel mai vândut ingredient anti-aging din lume. Constituit din lanțuri de peptide, el stimulează regenerarea matricei dermului și sinteza acidului hialuronic. Matrixyl 3000® relansează producția de fibre de colagen și elastină. Pielea se reconstruiește în profunzime, pentru timp îndelungat. Crește grosimea și fermitatea pielii feței și gâtului, are puternic efec hidratant. Studiile au demonstrat efectele sale:

  • Crește sinteza colagenului cu până la 258%;
  • Crește sinteza acidului hialuronic cu 179%;
  • Protector și reparator asupra colagenului, cu creșterea densității pielii;
  • Funcționează ca activator genetic (s-au folosit 450 gene pentru studiu) inducând remodelarea complexă a matricei dermului; stimulează sinteza și proliferarea fibroblaștilor.

Apa termală Herculane este bogată în minerale și oligoelemente esențiale sănătății pielii, cu proprietăți calmante și anti-iritante. Efectul său împotriva îmbătrânirii pielii este demonstrat prin studii clinice.

„UNA a fost inspirată de ideea că frumusețea femeilor este unică, iar trecerea anilor nu face altceva decât s-o îmbogățească și s-o rafineze. Ivatherm crede în frumusețea fără vârstă a femeii și aduce un produs inovator”, declară Rucsandra Hurezeanu, Director General Ivatherm.

Indicat pentru toate tipurile de piele matură, chiar și cea mai sensibilă, Una Ser anti-aging are vizibil efect de întinerire asupra pielii în numai 16 zile (test in vivo). Reduce adâncimea și numărul ridurilor de pe față, gât și zona perioculară, crește luminozitatea tenului și redă suplețea și finețea pielii mature. Cu o textură fluidă și lejeră, se absoarbe rapid în piele.

Se recomandă aplicarea dimineața și seara înaintea cremei de față. Formulă fără parabeni și fără fenoxietanol.

Una Ser anti-aging este disponibil în rețeaua Farmacia Familiei.