E versatilă, ușor de aranjat și se potrivește oricărei fizionomii. Iar celebritățile o adoră! Este vorba despre tunsoarea cu breton pe o parte, care îți conferă un aer cool și te ajută să-ți pui în valoare trăsăturile.

Așadar, bretonul pe o parte se întoarce și va fi eroul nostru în primăvara 2020. Lung, filat, întins și aranjat într-o parte – așa îl poartă vedetele.

Dacă vrei să faci o schimbare și cauți o tunsoare în tendințe pentru primăvara 2020, nu ezita să încerci bretonul într-o parte. Este trendul preferat al femeilor celebre de pretutindeni.

Fie că vrei să-ți revigorezi look-ul sau să abordezi o coafura nouă, iată câteva dintre vedetele care te pot inspira pentru a purta cu grație un breton într-o parte.

Taylor Swift

mamaplus

Chiar dacă vedeta a renunțat o perioadă la breton și la bucle, se pare că acum ea a revenit la coafura care a consacrat-o. Bretonul este filat astfel încât să contureze perfect bobul lung purtat de vedetă – o adevărată sursă de inspirație pentru orice femeie.

Reese Witherspoon

mamaplus

Dacă nu vrei să-ți tai breton, atunci acest look abordat de Reese Witherspoon este perfect pentru tine. Vedeta imită perfect un breton printr-un styling texturat al părului într-o parte.

Halle Berry

mamaplus

Spre deosebire de bretonul într-o parte de acum zece ani, tendințele de anul acesta vin cu o variantă soft, texturată și în straturi a bretonului. Acest tip de breton într-o parte nu va acoperi complet ochii și este extrem de versatil, fiind potrivit pentru orice tip de lungime de păr și orice textură.