Dragă femeie, pe lângă agitația pregătirii de Revelion, nu uita că în noaptea dintre ani, meriți să strălucești din plin, la propriu!

Ți-am pregătit un TOP 10 cele mai eficiente și populare proceduri disponibile la Clinica SANCOS, special concepute pentru tenul tău, ca să arăți fenomenal!

1. Peelingul V Carbon System 

Îți oferă rezultate vizibile imediat, chiar de la prima procedură, oferind tenului tău luminozitate și fermitate datorită formulei unice de carbon activ, antioxidanți, peptide și exfolianți.

2. Hifu Smas Lifting 

Tehnologia HIFU bazată pe ultrasunet oferă un efect imediat de întinerire comparabil cu o intervenție chirurgicală de fiting facial. Rejuvenerea începe imediat după ședința de terapie și continuă în săptămânile de după tratament, iar efectul poate dura până la un an.

3. Biorevitalizarea tenului 

Ten mai hidratat, mai elastic, cu o culoare uniformă. Biorevitalizarea îți garantează un rezultat excepțional care nu numai îmbunătățește aspectul exterior al tenului, dar restabilește mediul interior și încetinește procesele de îmbătrânire.

4. Radiolifting cu DECOFREQUENCY UltraPlus 

Stimulează puternic fibroblastele ce produc colagen și elastin, astfel în scurt timp după efectuarea procedurii vei obține ca rezultat o piele mai fermă, catifelată, riduri estompate, dispariția semnelor de îmbătrânire și reducerea volumului glandelor sebacee.

5. BioRePeelCl3 

Bio – Biostimulator, Re – Revitalizant, Peel – Peeling - este un preparat medical inovativ care contribuie la stimularea și reînnoirea celulelor, îndepărtarea celulelor moarte și combate îmbătrânirea pielii, este potrivit pentru orice vârstă și orice sezon.

6. Mezoterapie 

Cocktail de vitamine și minerale injectabile, care oferă un efect pe termen lung prin combaterea stresului oxidativ, densifierea rețelei de colagen și elastină, prin stimularea generată de acidul hialuronic, dar și de o capacitate mai mare de reținere a apei.

7. Întinerire cu Laser Lumenis M22 

Sub influența fasciculului de laser este stimulată producția de colagen și elastină, sunt îndepărtate ridurile mici, steluțele vasculare vizibile, pigmentarea, cuperoza, petele post-acneice, cicatricile. Nu necesită perioadă de reabilitare.

8. Cosmetologie de contur 

Fillere pe bază de acid hialuronic – spunem adio ridurilor de pe frunte, nasolabiale, din jurul ochilor și/sau oferim formă și volum buzelor.

9. Plasmolifting 

Descoperă potențialul din tine! Supranumită elixirul tinereții și frumuseții, propria ta plasmă poate face minuni pentru tenul tău – stimulează procesele de regenerare, îmbunătățește aspectul tenului, oferind strălucire și luminozitate.

10. Proceduri de îngrijire a tenului realizate de cosmeticieni 

Masajuri faciale, măști, curățare atraumatică a pielii, rejuvenare etc. - cosmeticienii de la Clinica SANCOS dispun de proceduri și produse cosmetice pentru orice tip de piele!

Până la cea mai importantă noapte din an a rămas foarte puțin. Ești pregătită?

Pentru informații despre prețuri și programări poți suna la numărul de telefon:  +373 (22) 909 909

Sănătatea și frumusețea sunt de neprețuit! Ai încredere în cei mai buni!