Coșurile și acneea sunt unele dintre cele mai frecvente afecțiuni dermatologice, dar și cosmetice, cu care fiecare om se confruntă cel puțin o dată în viață. Indiferent de vârstă și sex, acneea și coșurile nu ocolesc pe nimeni și, din păcate, cauzează atât traume fizice, cât și emoționale.

mamaplus

Deși nu reprezintă un real pericol pentru viață, acneea cu toate formele și simptomele ei, de la coșuri și ten gras cu puncte negre, până la pustule și noduli dureroși cu cicatrici, este dificil de tratat.

Inestetice, dar și stânjenitoare, coșurile trebuie tratate, nu înainte, însă, de a ști totul despre ele: de la cauze și tipuri, până la cele mai eficace tratamente antiacnee atât naturiste cât și profesionale.

Acneea este o afecțiune inflamatorie a folicului polisebaceu care blochează porii și împiedică eliminarea sebumului produs de glandele sebacee, determinând înmulțirea unor bacterii ale pielii în interiorul porilor înfundați. Efectul? Un ten cu puncte negre și coșuri, seboree, microchisturi, numeroși noduli dureroși și cicatrici inestetice. Debutul acneei este la pubertate și afectează ambele sexe, însă și adulții se pot confrunta cu aceasta problemă.

Cosmetice pentru tratamentul acneei sunt o soluție eficientă și nu foarte costisitoare care te ajută să scapi de coșuri. Un tratament cosmetic implică mai mulți pasi care trebuie efectuați în condiții optime de igienă. Primul pas este curățarea tenului prin folosirea unui demachiant pe bază de cremă sau gel, în funcție de tipul de ten. După curățare se aplică loțiuni ușor astringente și antiseptice pentru a calma tenul, măști sau diverse seruri.

Pentru un tratament rapid și eficient recomandăm un remediu natural și eficient -
Alkmene Gel corector local cu Ulei de Arbore de ceai.

Uleiul de arbore de ceai și ingredientul special anti-spot “Cutipure CPR" acționează rapid și eficient. Coșurile și petele cutanate dispar rapid și fără daune pielii. Previne apariția petelor și a cicatricilor postacneice. Acționează delicat și nu provoacă arsuri.

mamaplus

Ce beneficii pentru ten îți oferă Alkmene Gel corector local anti-spot?

- Îngrijire eficientă locală pentru puncte negre si pustule.

- Ulei de arbore de  ceai ulei și ingredient special anti-spot “Cutipure CPR" acționează rapid și eficient. Coșurile și petele cutanate dispar rapid și fără daune pielii. Previne apariția petelor  și cicatricelor postacneice.

- Efect de răcire, reduce roșeața și conferă pielii un aspect revigorat.

- Acționează delicat, nu provoacă arsuri.

Produsul este ambalat în tub cu un vârf de silicon extra-subțire pentru aplicarea direcționată și igienică chiar pe zona dorită a pielii.

Mod de utilizare

mamaplus

Gelul-corector se aplică direct pe imperfecțiune de 3-4 ori pe zi și se lasă să acționeze.

Doar în luna august puteți beneficia de o reducere de 30% la Alkmene Gel corector local*.

Descoperiți toată gama de produse Alkmene Tea Tree pentru îngrijirea tenului mixt/gras/acneic! Toate produsele Alkmene conțin ulei de arbore de ceai autentic australian de calitate farmaceutică. Nu conține parabeni, silicon, produse petroliere. Produs în Germania. Produs în Germania.

*Ofertă valabilă în rețeaua Farmacia familiei, în limita stocului disponibil.

mamaplus