Recent, am întâlnit o prietenă și am rămas surprinsă de starea ideală a tenului său. Fără să ezit nici măcar o clipă am întrebat-o: Ce ai făcut de ai un ten atât de proaspăt și neted. Desigur, mă așteptam la un răspuns standard um ar fi o gamă completă de proceduri cosmetologice, dar totul era mult mai simplu: femeia și-a făcut terapie cu microcurenţi.

Pentru consultații m-am adresat la salon vivi spa și anume la Angela Tocarciuc, estetist.

Terapia cu microcurenți. Interviu cu specialistul Angela Tocarciuc

Pentru informații: Terapia cu microcurenți, este o metodă de acțiune delicată asupra organismului, bazat pe utilizarea impulsurilor electrice slabe de frecvență joasă.

Terapia cu microcurenți. Interviu cu specialistul Angela Tocarciuc Care este esența terapiei cu microcurenți?

Esența constă în acțiunea terapeutică delicată a impolsurilor de curen de tensiune joasă, cu diferite frecvențe, asupra straturilor de piele, a țesutului muscular și limfatic. Aceasta terapie acționează asupra circulației sangelui, drenajului limfatic și stabilizează tonusul muscular al fetei și corpului.

Terapia cu microcurenți. Interviu cu specialistul Angela Tocarciuc

Terapia cu microcurenți. Interviu cu specialistul Angela Tocarciuc Care sunt indicațiile pentru terapia cu microcurenți?

Umflarea feței și a corpului, afectarea conturului facial de așa-numitele "obraji lăsați ..a doua bărbie." cearcăne, piele deshidratată, culoare palidă a pielii, reabilitarea după o chirurgia plastica și peeling chimic.

Cu ajutorul unor programe speciale poate fi întărite și corectate și unele zonele cu probleme ale corpului:

  • Partea interioară a brațelor și coapselor
  • Burta
  • Zona decolteului

Acest lucru se datorează efectelor asupra mușchilor și sistemului limfovascular, ceea ce face programul de corecție mai eficient.

Terapia cu microcurenți. Interviu cu specialistul Angela Tocarciuc

Terapia cu microcurenți. Interviu cu specialistul Angela Tocarciuc Cum are loc procedura de terapie cu microcurenți?

Înainte de a începe procedura se aleg cele mai eficiente programe, ținând cont de problemele cosmetice ale clientului. Se curăță bine pielea pentru ca, curenții să pătrundă mai buni. Pe față, folosim sonde de unică folosință, care sunt conductoare de impulsuri. Pentru drenajul limfatic pentru față și corp vom folosi mănuși, îmbrăcate pe mâini. Bio masca ​​are proprietăți speciale care promovează penetrare mai adâncă a nutrienților esențiali.

Procedura durează 60-90 de minute, fără nicio durere și lasă pacientului doar  emoții plăcute și pozitive și relaxează organismul. În cazul în care pacientul are implanturi, poate simți furnicături ușoare sau un de fier în gură.

Terapia cu microcurenți. Interviu cu specialistul Angela Tocarciuc

Terapia cu microcurenți. Interviu cu specialistul Angela Tocarciuc Peste cât timp poate fi observant rezultatul și cât ține efectul acestei proceduri?

Rezultatul nu se va lăsa așteptat mult timp și se va face observant imediat după procedura. În plus,  cu cât pacientul este mai în vârstă, cu atât mai vizibil va fi rezultatul. Efectul unei singure proceduri se păstrează pentru o săptămână, în cazul în care această procedură este crash turbo lifting. Pentru un rezultat mai îndelungat, este necesar să se facă o terapie cu microcurenți din zece până la douăsprezece proceduri de 2 ori pe săptămână. Pentru a menține efectul ar trebui să fie efectuate proceduri de întreținere lunară. Aceasta depinde de starea pielii și problemele ei.

Contraindicații pentru această procedură sunt:  

  • Sarcina
  • Cardiostimulator
  • Epilepsie
  • Boli oncologice.

Procedurile terapiei cu microcurenți sunt metode fiziologice eficiente pentru menținerea tinereții și de a scăpa de schimbările de vârstă ale feței, îmbătrânire facială, deoarece acționează la nivel celular.

Terapia cu microcurenți. Interviu cu specialistul Angela Tocarciuc

«VIVI Spa»

www.vivispa.md

R. Moldova, mun. Chisinau, str. Socoleni, 17/1

Tel: 022 85 84 87, 022 85 84 86, 060 85 84 86.