Despre miraculoasele mîini ale Iuliei Avram cunoaște o lume întreagă. Ea  este unicul specialist în sculptoplastie  din fostul spațiu CSI și nu numai, şi foloseşte o tehnică specială. Iulia foarte rar acceptă să acorde interviuri şi foarte rar răspunde la întrebările jurnaliștilor, şi în general despre această tehnică foarte puţin se cunoaşte. În acest interviu Iulia distruge mitul conform căruia doar o intervenție chirurgicală poate schimba fața și corpul unui om, iar mai apoi întreaga sa viață.

La drept vorbind, Iulia a reuşit să schimbe  viața multor oameni de afaceri, vedete, de la artiști și până la politicieni, sportivi si oameni simpli. Andrei Malahov, cunoscutul rezentator TV, a scris un material despre Iulia Avram, astfel închinând o adevărată oda mîinilor sale magnifice.

Tehnica unică de sculptoplastie a Iuliei Avram

Iulia, povestiți-ne despre tehnica sculptoplastiei și cum ați ajuns să o dezvoltaţi?
Eu văd lucrurile așa cum le-a creat natura. Văd fața și corpul așa cum au fost create inițial și sesizez că toate schimbările care au apărut cu anii sunt consecințele stresuslui sau ale alimentației incorecte. Poate că undeva în subconștient, eu mereu am știut despre abilitățile mele. Dar numai ascultînd vocea interioară și inima, de-a lungul anilor  am ajuns la ceea ce fac acum – dorința de a păstra tinerețea și sănătea. Dacă e să vorbim despre tehnica sculptoplastiei, aceasta constă din 3 etape: corecție, contur și modelare. Reabilitarea se face sub semnul a trei dimensiuni, celor 3 “E” – emoție, energie și estetică. Fiecare pacient vine cu o problema a sa de vîrstă sau constitutie,  dar totodata nu fiecare trebuie să treacă prin toate etapele. Corpul uman are modalități diferite de reabilitare.

 Cît de unică este această tehnică?
Ceea ce fac astazi, cu mainile mele, în țara mea (Moldova), de altfel și prin toată lumea, nu face nimeni. Tehnica constă în strivirea unor capsule, un procedeu unic de îndepărtare a țesuturilor adipoase. Sculptoplastica sau scultoplastia cere o muncă asiduă. Am început cariera în calitate de medic, am călătorit prin multe țări, am învățat de la alți specialiști ce practicau felurite metode de masaj. Ca rezultat, am fost capabilă să sintetizez “averea” acumulată si să creez noi directive ale medicinei cosmetice. 

Într-adevăr nu folosiți produse cosmetice sau alte mijloace?   
Nu, doar  mîinile și schimbul reciproc de energie.  De foarte multe ori persoana nu corespunde  locului, stilului de viață, naturii . Datorită complexlor se închide în sine. Iată aici, în această transformare a energiei, și nu doar a fizicului eu pun accentul. Sculptoplastica - o abordare fundamental nouă pentru întinerirea facială, în care, fără nici o intervenție chirurgicală - tăieturi, înțepături, acupunctură sau întroducerea preparatelor chimice corp străin / origine naturală ( BOTEKS, celule stem, etc ), omul începe să arate  ca și în cazul în care s-ar fi reintors în tinerețe, pierzind brusc cîteva decenii din viată.

Probabil, de multe ori oamenii nu cred pur si simplu în cuvinte și critică această tehnică, pînă cînd nu o aplică?
Tot ce este nou este adesea respins, deoarece oameni nu au încredere imediat. Străinii, de exemplu, cred în ea, dar ei sunt mult mai exigenti  și sunt foarte recunoscători. Tot ce se face cu mâinile ei proslavesc. Punctul  final l-a pus prezentatorul  Andrei Malahov, care s-a schimbat vizibil in ultima vreme. El nu ascunde motivul, o dată izbucnit  într-un mare articol despre sculptoplastie.

Tehnica unică de sculptoplastie a Iuliei Avram

Cât de rapid se vede rezultatul și câte proceduri sunt necesare?
De obicei, rezultatul este înbucurător și este deja vizibil după prima sesiune, dar procedura, în general, durează, desigur, mai mult, nu o oră și nu o zi. De obicei, un ciclu complet constă din  zece – douăsprezece sesiuni. Activez mai mult  în străinătate, în Europa (Italia, Azerbaidjan, România, Rusia. Ucraina, Franța, Ungaria, America, Emiratele Arabe), unde  timp de zece ani au trecut prin mâinile mele peste sute de clienti, inclusiv celebritati din întreaga lume, sportivi și oameni de afaceri.

Ce simte pacientul în timpul procedurilor?
Nu pot afirma că procedura  data este  absolut nedureroasa . Prin urmare , viteza de munca  a mea este în mare măsură determinată de pragul personal de sensibilitate a pacientului - cineva stă patruzeci de minute de masaj , unele douăzeci de ani. Prin urmare , viteza mea de muncă este în mare măsură determinată de pragul personal de sensibilitate al pacientului - cineva suportă  patruzeci de minute de masaj , altii douăzeci. Sub influența sculptoplasticii pentru un anumit număr de sesiuni , chiar și la oamenii destul de înaintati  în vârstă dubla bărbie este înlăturata, obrajii dolofani dispar, se deschid larg ochii, se  modifică conturul facial, ridurile dispar și se modifica structura pielii. Toate procedurile se fac manual, actionind asupra  anumitor  puncte, trezind la viată muschii atrofiati de-a lungul timpului. Ca un adevarat sculptor, eliminin rind pe rind  straturile de grăsime acumulate si  pătrund  în straturile cele mai profunde ale pielii pentru a sculpta un nou profil.

Pe cît de costisitoare este această tehnică  a sculptoplasticii?
 Pentru comparație – tehnica aceasta este mai ieftină decât,  dacă vă decideți să faceți  facelift-ul clasic la un centru medical. Mai are înca un alt avantaj – nu este necesar să  luați  o vacanță pentru o  îngrijire post- operatorie  de lungă durată. Cursul  de proceduri  se păstrează  timp de cinci ani și mai mult! Și dacă-mi permiteti , eu vă pot demonstra cu siguranță un blog cu recenzii entuziaste ale clientilor , chirurgi ale căror nume , desigur sunt  bine cunoscute , și aspectul  vă va convinge mai mult decât orice cuvinte . Sulptoplastia face ca vârsta și timpul să va fie aliați, dar  nu dușmani .