Definită „Pitiriazis Capitis” din punct de vedere științific, mătreața este o patologie a scalpului, care se prezintă sub formă de mici solzi uscați (mătreață uscată) sau solzi mai grași și mai denși (mătreață grasă).

mamaplus

În mod normal, înlocuirea celulelor epiteliale de la nivelul scalpului se face în mod regulat și eliminarea celulelor moarte prin exfolierea straturilor superficiale ale epidermei se efectuează fără probleme, o prezență modestă de exfoliere este fiziologic. Cu toate acestea, atunci când apar solzii albicioși, iar pielea devine uscată, însoțită chiar de usturimi și mâncărimi, putem vorbi despre mătreață.

Alkmene prezintă Șamponul antimătreață cu Ulei din Arbore de ceai, eficient pentru tratarea mătreții si calmarea mâncărimilor scalpului.

mamaplus
 • Conține 100% ulei pur din arbore de ceai (Tea Tree Oil). Datorită efectului vindecător și antiseptic, uleiul esențial de arbore de ceai (Melaleuca alternifolia) este foarte apreciat în cosmetică. 
   
 • Conține Octopirox – agent antifungic și antibacterial puternic, conceput special pentru tratamentul infecțiilor fungice ale capului, care sunt una dintre cauzele apariției mătreții.
   
 • Formula creată special pentru îndepărtarea mătreții: combină proprietățile antiseptice ale uleiului din arbore de ceai cu acțiunea mai blândă a unui agent care acționează împotriva mătreții.
   
 • Este un tratament intensiv pentru păr și scalp care te ajută să ai un păr puternic, plin de energie. Oferă protecție împotriva mătreții, iar după utilizare lasă o senzație de prospețime și relaxare.
   
 • Testat dermatologic, are o formulă ușoară care permite utilizarea lui zilnică.
   
 • Potrivit pentru toate tipurile de păr.
   
 • Are proprietăți antibacteriene și purifiante, elimină infecțiile menținând părul puternic și strălucitor.
   
 • Nu conține  parabeni sintetici, siliconi, propilen glicol, coloranți sintetici sau ingrediente cu derivate animale.

Utilizare: Masați delicat părul și scalpul cu șampon, apoi clătiți cu apă din ambundență! Repetați procedura dacă este necesar!

În luna iulie puteți procura Șamponul antimătreață Alkmene cu ulei de Arbore de ceai cu o reducere specială de 30%. Promoția este valabilă în rețeaua Farmacia Familiei

mamaplus