În sezonul rece, pielea are nevoie de o îngrijire specială, pentru a ,,face faţă” temperaturilor scăzute de afară. Dacă în timpul verii cuvintele cheie sunt protecţie solară şi autobronzante, iarna avem nevoie de hidratare intense. 

mamaplus.md

Produsele Numismed oferă hidratarea intensă, grijă deosebită și protecție maximă în timpul iernii. 

Pe parcursul sezonului rece, dermatologii recomandă să înlocuim crema obişnuită pentru ten cu una cu bază grasă, pentru a reface bariera de protecţie a pielii.

mamaplus.md

NumisMed Cremă pentru față de zi cu Uree 5% și acid hyaluronic

Produs special recomandat pentru pielea sensibilă și extrem de uscată. Conține uree și acid hyaluronic, componenți care contribuie la menținerea apei în epidermă. Previne apariția ridurilor și redă elasticitate pielii. Crema are o textură lejeră și poate fi, de asemenea, utilizată ca bază de machiaj.

mamaplus.md

NumisMed Cremă pentru față de noapte cu Uree 5% și acid hyaluronic

Conținutul bogat de uree și acid hialuronic stimulează regenerarea pielii și se activează peste noapte, reconstruind astfel bariera de lipide de protecție. Pielea devine mai fermă și mai elastică. Ideală pentru îngrijirea zilnică a pielii în timpul iernii, conține ceară de albini, care protejează pielea de factorii nocivi ai mediului (temperaturi scăzute, vânt, aer uscat).

mamaplus.md

Numismed Gel de curățare cu Uree 5%

Este important și curățarea tenului să fie delicată,de aceea recomandăm acest gel cu efect de curățare blândă, calmare a iritațiilor și hidratare intensă. Conținutul de Uree îmbunătățește nivelul de hidratare al pielii și protejează împotriva deshidratării ulterioare. Pantenolul reface stratul protector al pielii și eliberează tensiunea indusă de pielea uscată și aspră. Lactatul de sodiu restabilește elasticitatea pielii, asigură echilibrul hidrolipidic natural. Pielea va deveni moale și suplă.

Numismed mască hidratantă cu Uree 5%

Iarna, tenul trebuie ajutat și protejat pentru a fi sănătos, de aceea este recomandat să aplicăm cu regularitate măști hidratante. Numismed Mască hidratantă cu uree 5%  conține unn complex special de ingrediente active, care optimizează elasticitatea și reface sistemul propriu de protecție al pielii. Pantenolul calmează iritațiile și repară leziunile minore. Vitamina E asigură o îngrijire intensă a pielii. Acidul hyaluronic menține fermitatea și elasticitatea tenului.

mamaplus.md

Produsele NumisMed pot fi găsite în toată rețeaua Farmacia Familiei!