mamaplus

Semne și cicatrici cauzate de acnee? Iată 4 remedii naturiste care sigur te vor ajuta

-
//
18.05.2021

Este bine cunoscut faptul că existența cicatricilor deranjante rămase după un nou episod de acnee are efecte negative asupra psihicului și respectului de sine al pacientului. Iată de ce, este nevoie de multă perseverență atunci când îți propui să scapi de ele. Înainte de a recurge la metodele invazive propuse de clinicile de medicină estetică, încearcă patru remedii naturiste, pe care le ai mereu la îndemână.

Sucul de lămâie

Va ajuta la diminuarea cicatricelor, fiind un agent natural de albire a pielii. Va estompla cicatricile garantat. Aplică-l în fiecare seară pe pielea perfect curată, iar în câteva săptămâni efectele sucului de lămâie vor fi vizibile.

Cartoful

Taie o felie dintr-un cartof şi las-o să acționeze timp de 10 minute pe zona afectată. Într-o lună rezultatele se vor vedea în mod sigur, cartoful având, de asemenea, poprietatea de a alibi pielea.

Untul de cacao

Hidratează pielea şi joacă un rol esențial în procesul de regenerare, de aceea este ideal să îți curăți pielea cu el. Foloseşte-l seara pe post de demachiant. Vei vedea că, în timp, pielea se va reface şi cicatricile vor dispărea.

Gelul de aloe vera

Este un remediu minune, bogat în vitaminele A şi C. Îți va ajuta pielea să fie hidratată, strălucitoare şi va diminua cicatricile, dar va combate şi coşurile. Foloseşte-l zi de zi pe tenul curat. Aplică-l timp de 10 minute şi vei fi uimită de rezultate.