mamaplus

Scapă de efectul sânilor lăsați cu un duș rece și alte 11 remedii eficiente

-
//
18.09.2020

Cauzele lăsării sânilor diferă de la femeie la femeie, iar cele mai răspândite motive ar fi înaintarea în vârstă și încetarea alăptării. Înarmează-te cu răbdare și dorința de a schimba ceva la aspectul tău exterior și crede-ne pe cuvânt, rezultatele nu vor întârzia să apară. Mai exact, s-ar putea să vezi primele rezultate într-o lună, dacă vei respecta cu regularitate regulile de mai jos.

Recomandări pentru sâni mai fermi:

  • Dormi pe spate. Dacă obișnuiesti să dormi pe lateral dezvață-te de acest obicei, pentru că poate provoca lăsarea sânilor;
  • După ce ai terminat de făcut duș, clăteşte-ţi sânii cu un jet de apă rece. Alternarea temperaturii va avea un efect stimulant şi va îmbunătăţi circulaţia sângelui la nivelul sânilor, astfel că aceştia vor fi mai fermi.
  • Încearcă să renunți la diete și să îți menții greutatea mâncând sănătos. De fiecare dată când te îngrași, după care slăbesti niște kilograme bune sânii tăi se lasă.
  • Alegerea sutienului este la fel de importantă dacă vrei să previi lăsarea sânilor – ar trebui să porți doar sutiene ergonomice, potrivite formei şi mărimii sânilor tăi.
  • Masaj cu ulei de măsline. Pe lângă faptul că tonifiază și hidratează pielea, uleiul de măsline are abilitatea de a îmbunătăți circulația sângelui în regiunea în care este aplicat. Dacă îți masezi sânii cu acest produs în mod regulat, vei tonifia fibrele musculare din această regiune și vei ameliora aspectul vergeturilor.

Poți însă să încerci și câteva exerciții pentru sâni frumoși recomandate de Ela Crăciun:

Exercițiul 1
Strânge mâna în pumn și ridic-o la bărbie. Apasă pe pumn cu bărbia pentru 5 secunde, apoi relaxează-te timp de 5 secunde. Repetă de 2-3 ori.

Exercițiul 2
Împreunează-ți mâinile în fața pieptului. Apasă-le cu o forță suficientă pentru a îți pune în funcțiune mușchii pectorali. Asigurați-vă că îți ții spatele drept.

Exercițiul 3
Flotările te pot ajuta să îți întăreti mușchii pectorali. Dacă nu le-ai mai făcut, te poți ajuta de un scaun sau o canapea. Așază-ți brațele cât mai îndepărtate în lateral, și apropie-ți picioarele. Când îți duci corpul spre pământ, mișcă-ți încet coatele în lateral. Efectuează 3 seturi de 12-15 flotări.

Exercițiul 4
Stai pe burtă, îndoaie-ți picioarele de la genunchi și apucă-ți gleznele. Menține această poziție timp de 20 de secunde, apoi fă o pauză de 10 secunde. Repetă acest lucru de 3 ori.

Exercițul 5
Stai la o jumătate de metru distanță de un perete, întinde-ți brațele în față și impinge peretele cu pumnii. Apasă timp de 20 de secunde, apoi odihnește-te timp de 10 secunde. Repetați de 3 ori.

Exercițiul 6
Stați pe o bancă, pe o minge de sport sau pe podea. Ridică niște gantere la piept în intervale de timp egale, apoi coboară-le și ridică-le imediat. Repetă acest exercițiu de 8 ori. Efectuează 3 seturi.

Exercițiul 7
Ia niște gantere în mâini. Îndoaie-ți ușor picioarele la genunchi și înclină-ți trunchiul înainte. Când inspiri, ridică brațele în lateral (și acestea ar trebui să fie ușor îndoite la nivelul coatelor). Antebrațele ar trebui să fie paralele cu solul. Fă 2 seturi de câte 12 repetări fiecare.