mamaplus

Peste 1500 de implanturi mamare, cu formă anatomică naturală, disponibile la Clinica Sancos

-
//
02.02.2021

Fiecare femeie visează să aibă sâni frumoși, fermi și seducători. Acest vis poate deveni realitate cu ajutorul produselor companiei germane POLYTECH Health & Aesthetics, disponibile acum la Clinica de Medicină Estetică SANCOS. Unul dintre cei mai importanți producători de implanturi mamare din lume vă pune la dispoziție mai mult de 1 500 implanturi mamare cu o formă anatomică care arată perfect și absolut natural.

Implanturile anatomice POLYTECH vă ajută să păstrați netezimea contururilor sânilor. Consistența substanței de umplere a acestui implant este maxim aproapiată de naturalețea țesuturilor, iar stratul special de barieră protejează în mod fiabil împotriva pătrunderii particulelor de silicon în organism. Învelișul texturat al implanturilor POLYTECH previne deplasarea și rotirea acestora. Implanturile mamare POLYTECH corespund tuturor standardelor de calitate, sunt sigure și dețin cu Certificat european de conformitate.

Termenul de exploatare a implanturilor POLYTECH este nelimitat. Aceste implanturi conțin un gel special de silicon puternic adeziv, cu formulă de memorie elaborată pentru utilizare pe termen lung. Probabilitatea ruperii învelișului implantului este minimă, dar chiar și în acest caz, substanța de umplere nu părăsește învelișul și nu intră în contact cu țesuturile organismului.

mamaplus

La atingere, implanturile POLYTECH practic nu diferă de glandele mamare naturale. Au aceeași densitate ca glandele mamare naturale și nu diferă prin nimic chiar și cu o cantitate minimă de țesut propriu. Atunci când este apăsat moderat, implantul își restabilește foarte repede forma, fiind pe deplin în concordanță cu răspunsul sânului natural.

Nu ești sigură ce implant să alegi? Specialiștii Clinicii de Medicină Estetică SANCOS îți vin în ajutor.

Medicii vor ține cont în mod obligatoriu de dorințele fiecărei paciente, dar, cu toate acestea, vor fi maxim de precauți la individualitatea corpului:

  • formele și dimensiunile corpului;
  • particularitățile anatomice ale sânilor naturali;
  • volumul și integritatea țesutului glandelor mamare;
  • activitatea fizică și stilul de viață.

Aveți încredere maximă în chirurgii plasticieni cu experiență impresionantă în intervențiile estetice. Vizitați Clinica de Medicină Estetică SANCOS și puteți obține rezultatul la care ați visat!

Clinica Sancos - fondată la 16 ianuarie 1987 este prima Clinică privată acreditată în Republica Moldova și este unul dintre liderii pieței de servicii medicale private din Moldova, certificată și de către organismele internaționale.

Adresa:  mun. Chişinău, bd. Moscova, 16
Telefon:  +373 (22) 909 909, +373 (22) 909 908
E-mail: info@sancos.md
Site: www.sancos.md