mamaplus

NAOBAY: Produse cosmetice naturale si certificate organic Ecocert din Farmacia Familiei

-
//
20.10.2020

Produsele cosmetice naturale și certificate organic NAOBAY (Natural and Organic, Beauty and You) nu reprezintă doar un brand nou de îngrijire a pielii. Ceea ce le face deosebite cu adevărat este curcubeul de extracte pure de origine vegetală și ingrediente revoluționare cu un puternic rol antioxidant, regenerant, antiaging și hidratant în profunzime. Gama de produse Naobay include produse pentru îngrijirea tenului atât pentru femei, cât și pentru bărbați, cu accent pe frumusețe indiferent de gen.

Paleta de ingrediente naturale, ape florale, extacte vegetale din frunze, rădăcini și fructe, uleiurile vegetale și esențiale transformă gama de produse cosmetice naturale și organice NAOBAY într-un izvor de sănătate pentru pielea ta. Pentru că tot ceea ce aplicăm pe piele ajunge în sângele nostru și ne influențează direct echilibrul și sănătatea, ingredientele folosite în produsele cosmetice NAOBAY sunt atent alese, cu focus pe a hrăni pielea cu energie pură și tonus, din surse vegetale sigure și certificate organic. Sortimentul produselor Naobay este variat, și include atât produse pentru îngrijirea tenului femeilor, cât și produse pentru bărbați.

mamaplus

Valorile produselor cosmetice organice si naturale NAOBAY:

 • Organic: Cercetarea continuă și dezvoltarea continuă, având la bază principiile cosmeticii certificate organic.
   
 • Transparență & sinceritate: Vei găsi pe fiecare produs procentul de ingrediente organice sau naturale. În plus, Naobay garantează că nu folosește substanțe cu potențial nociv pentru sănătatea pielii și a corpului tău.
   
 • Siguranță: Toate ingredientele folosite în produsele NAOBAY pot fi utilizate în siguranță și pe termen lung, fără nici un potențial dăunător pentru sănătatea ta. În produsele NAOBAY vei găsi doar ingrediente naturale și uleiuri de origine vegetală care permit pielii să respire și reușesc să transmită în același timp proprietățile benefice pe care le au. Toate produsele NAOBAY sunt concepute în conformitate cu Regulamentul UE 1223/2009. Ingredientele sunt sigure și pot fi folosite cu încredere pentru un organism sănătos și o piele radiantă.
   
 • Respect pentru pielea ta: fiecare piele este diferită, iar produsele cosmetice naturale și organice NAOBAY sunt concepute în funcție de nevoile fiecărui tip de ten. Extractele din plante și uleiuri conferă un tratament blând și natural, în cel mai potrivit mod pentru pielea ta.
   
 • Îngrijirea mediului: Toate ingredientele NAOBAY sunt biodegradabile, și, bineînțeles, nu sunt testate pe animale. Produsele NAOBAY nu conțin ingrediente de origine animală și sunt certificate PETA.
   
 • Vegan friendly: Toate produsele NAOBAY pot fi folosite în siguranță dacă ești vegetarian. Ingredientele din gama NAOBAY sunt exclusiv de origine vegetală: ape florale, extracte din plante, rădăcini și fructe, uleiuri vegetale și uleiuri esențiale.
   
 • Produse cu dragoste: Pentru că un mediu de lucru armonios susține o companie etică și produse/servicii de calitate, producătorul are ca valori respectul reciproc, pasiunea și responsabilitatea. Pentru că ne pasă!

Alege cu încredere produsele cosmetice organice și naturale NAOBAY din Farmacia Familiei! Folosind produsele Naobay ai grijă de mediul înconjurător și de pielea ta în egală măsură!