mamaplus

Medicul dermatolog Diana Munteanu-Covila, despre epilarea cu laser și electroepilare

-
//
07.12.2020

Pentru noi, femeile, epilarea a devenit un atribut obligatoriu ca și aplicarea cosmeticii sau alt atribut al igienei. Dar vine un moment, când decidem să optăm pentru o epilare definitivă. Care sunt posibilitățile medicinei contemporane?

Epilarea definitivă este o procedură estetică prin care se elimină părul de pe corp. La modul practic, procedura constă în distrugerea rădăcinilor firelor de păr aflate în derm cu ajutorul unor aparate concepute special pentru acest lucru.

Cum știi care metodă de epilare definitivă este mai bună?

Toți producătorii diverselor sisteme de epilare își laudă produsul și spun, că este cel mai eficient de pe piață. Pentru a nu fi indus în eroare, trebuie să știi:

Doar 2 metode realizează o epilare permanentă. Acestea sunt: epilarea cu ajutorul curentului electric numită electroepilare și epilarea cu lumină, care include epilarea IPL și cea cu Laser.

Clinica Estetic-Sana este singurul centru medical, care poate oferi toate tipurile de epilare, inclusiv cu toate tipurile de Laser: Alexandrite cu lungimea undei 755 nm, Diode cu lungimea undei 808 nm, electroepilare, adaptat nevoilor fiecărui client.

Te poți convinge de avantajele fiecărei tehnologii în parte, doar după consultația specialistului, care va face o analiză a pielii și firelor tale de păr. Totodată, ți se vor furniza toate informațiile cu privire la terapiile care se aplică la clinică și se va decide tipul de epilare care va fi folosit în cazul tău.

Rezultatele tratamentului variază de la o persoană la alta, fiind influenţate de numeroşi factori: fazele de creștere a părului, profunzimea foliculilor piloși, dezechilibrul hormonal, culoarea părului, zona selectată pentru epilare, fototipul, precum și intervalul de timp între ședințe.

Cum aleg tipul de laser care mi se potriveşte?

Aparatele de laser epilare au cunoscut o evoluție continuă în tehnologiile medicale. Principiul tratamentului este transferul unei cantităţi mari de energie prin piele, până la nivelul unei ținte, care în cazul epilării este pigmentul firului de păr. În urma absorbției energiei la nivelul foliculului pilos acesta este distrus şi este împiedicată creşterea părului, fără a fi afectată pielea din jur.

Clinica Estetic-Sana îți oferă acum soluția excelentă pentru îndepărtarea părului definitiv cu lasere de nouă generație Laser Diode și Laser Alexandrite.

Epilarea cu laser – standard-ul de aur pentru frumusețea ta!

mamaplus

Disconfortul suprafeței epilate cu laserul Diode, lungimea de undă 808 nm este minim, datorită procesului de răcire, realizat cu ajutorul tehnologiei speciale, folosind cristale de safir. Este o metodă sigură, rapidă, inofensivă, fără lezarea pielii, cu eficiență garantată în combaterea pilozității. Recomandabil persoanelor cu fototip I-IV, păr întunecat, aspru. În medie este nevoie de circa 6-8 ședințe cu interval de 1-1,5 luni.

Popularitatea laserului Alexandrite, lungimea undei 755 nm, se datorează faptului eficienții şi în cazul firelor de păr mai subțiri, cum ar fi cele de la nivel facial, brațe.

mamaplus

Metodă ideală de epilare pentru persoanele cu fototip I-III, respectiv persoanele cu piele deschisă la culoare şi păr întunecat. Părul velus înainte de epilare Alexandrite nu necesită a fi ras.
Fasciculul laser este monitorizat de specialist, ceea ce exlude suprapunerea și pielea nu e supusă riscului de combustii.

Avantajul epilării cu laser:

  • metodă nedureroasă
  • absolut igienică
  • eficacitate maximă
  • metodă rapidă
  • piele fină și catifelată
  • economic avantajoasă

Procedurile tale preferate acum au devenit și mai accesibile! Doar în luna decembrie ai până la - 40% reducere pentru epilarea cu laser!

Iar dacă ești posesoarea firului de păr blond, cărunt sau roșcat - epilarea definitivă prin electroliză este singura metodă, care dă rezultate sigure, eficiente, garantate.

Avantajele electroepilării

Testată în timp electroepilarea rămâne a fi cea mai eficientă metodă definitivă de înlăturare a părului, fără restricții la culoarea sau grosimea firului de păr și fototipul pielii, pentru orice zonă a corpului, eficientă în dezechilibrul hormonal.

Electroepilarea s-a perfecționat ca tehnică și ca aparataj. Echipamentul modern cu programe computerizate ne dă posibilitatea de a efectua procedura epilării cu maxim confort, precizie şi siguranță. 

Vă oferim şansa să scăpați de părul nedorit pentru totdeauna cu ajutorul dispozitivului de ultimă generație Apilus, producător Canada.

Rezultatele procedurilor de epilare definitivă corect realizate prin ședințe succesive, efectuate de specialiștii clinicii Estetic-Sana prin metoda individual selectată, utilizând aparataj modern, te va bucura cu satisfacția garantată a dispariției părului nedorit.

Alege și tu epilarea definitivă și bucură-te de o piele catifelată, fără pilozitate. Siguranță garantată!

Clinica Estetic-Sana este un complex modern care combină un număr imens de proceduri de întinerire, cele mai eficiente și progresive în medicina estetică, tratamente complexe în acnee, cicatrici, cuperoză, toate tipurile de epilare definitivă, ozonoterapie, hidrocolonoterapie, remodelare corporală. Clinica dispune de aparataj modern, inclusiv 7 aparate de laser performante pentru toate inestetismele. 

Adresa: Chișinau, str. Alexandru Cel Bun 108/1
Telefon: (+373 22) 23 29 62, 0692 63 873
E-mail: estetic-sana@mail.ru
Facebook
Instagram

Site