Credeai că manichiura french a fost doar un simplu trend care a dispărut pentru totdeauna? Ei bine, celebritățile nu sunt de aceeași părere și vin cu reinterpretări interesante și actuale ale celui mai cunoscut tip de manichiură din toate timpurile!

Dacă credeai că anii ’90 au revenit doar în materie de modă, și că mom jeans, basca sau colanții de ciclism sunt singurele elemente pe care le vei vedea în acest sezon, ei bine, te înșelai. Manichiura french redevine în vogă, la fel ca atunci când Paris Hilton sau Jessica Simpson o purtau.

Manichiura french a apărut în anii ’70,  fiind inventată de Jeff Pink, fondatorul brand-ului Orly. Dacă la început era folosită doar de femeile din înalta societate, cu timpul tot mai multă lume a început să o poarte, devenind unul dintre cele mai populare tipuri de manichiură.

Din ’90 și până în 2000 a fost prezentă peste tot: de la celebrități pe covorul roșu, la elevele de liceu. Era un must-have pentru orice femeie care își dorea să fie în pas cu tendințele. Însă, cum orice trend vine și pleacă, după aproape zece ani, manichiură french a început să își piardă din notorietate și să fie purtată doar de cele mai nostalgice dintre noi.

De aceea, mare ne-a fost mirarea când am început să vedem tot mai multe celebrități care au ales să își decoreze unghiile astfel. Beyonce, Camila Cabello, Bella Hadid sau Ariana Grande sunt doar câteva dintre ele. Manichiura french a fost prezentă și pe catwalk în acest sezon, regăsindu-se la Săptămâna Modei de la New York în prezentările Christian Siriano, Alice + Olivia, Rag Bone, sau la Londra, la Yuhan Wang și PushButton.