mamaplus.md

În luna decembrie, beneficiezi de 30% reducere la loțiunile pentru corp de la Equilibra

0
//
07.12.2018

Nu doar tenul nostru are nevoie de o îngrijire specială. Aceeași atenție deosebită trebuie să-i acordăm și pielii corpului. Pe tot parcursul anului, dar în special în sezonul rece, pielea are nevoie de mai mult răsfăț.

mamaplus.md

Pentru o hidratare de durată, îți propunem loțiunile pentru corp de la Equilibra, care se absorb rapid și nu conțin substanțe toxice. Aplic-o dimineața și seara pe tot corpul, cu mișcări circulare, până când se absoarbe complet, iar pielea îți va mulțumi pentru grijă.

Equilibra Loţiune pentru corp cu ulei de argan

Crema pentru corp hidratează intens pielea uscată, descuamată şi crăpată. Prin aplicarea zilnică, pielea devine netedă, suplă şi elastică. Ajută pielea să îşi recapete supleţea naturală, conferind un aspect catifelat şi sănătos. Uleiul preţios de argan previne îmbătrânirea precoce cauzată de agresiunile mediului exterior. Este foarte bogat în vitamina E şi în sterol, care îi conferă excelente proprietaţi antioxidante.

mamaplus.md

Equilibra Loţiune pentru corp cu ulei de migdale

Îngrijire ideală pentru pielea sensibilă. Loţiunea pentru corp este special creată pentru piele sensibilă, deshidratată, cu nevoi speciale. Are la bază o concentraţie mare de ulei de migdale, cu caracter antiiritant, regenerant şi hidratant. Acesta conferă pielii un aspect catifelat spectaculos. Textura este lejeră, mătăsoasă.

mamaplus.md

Equilibra Loţiune pentru corp cu unt de shea

Loţiunea pentru corp ultra hrănitoare conferă hidratare şi protecţie pentru pielea uscată, având la bază o formulă cu o concentraţie ridicată de unt de shea. Poate fi aplicată dimineaţa sau seara pe pielea uscată. Hidratează pielea timp de 24 de ore, fiind testată dermatologic.

mamaplus.md

Equilibra Aloe Cremă restructurantă pentru corp

Este o cremă delicat parfumată, fără alergeni, care se absoarbe rapid. Folosită după baie, hidratează, conferă fermitate şi elasticitate pielii corpului. Este ideală pentru o piele foarte uscată. Formula sa fără alcool, fără siliconi, parabeni și uleiuri minerale oferă delicatețe și confort zi cu zi. Conținutul de Aloe Vera 20 % echilibrează şi împrospătează pielea corpului.

mamaplus.md

Equilibra Aloe Loţiune restructurantă pentru corp

Este o loțiune delicată, fără alergeni, care se absoarbe rapid, fără a lăsa urme grase pe piele. Folosit după baie sau duș, hidratează, tonifică și restabilește elasticitatea pielii corpului. Ideal și pentru pielea uscată. Formula sa fără alcool, siliconi, parabeni și uleiuri minerale, asigură delicatețe și confort în fiecare zi.

mamaplus.md

În luna decembrie, beneficiezi de 30% reducere la toată gama de loțiuni pentru corp.

Produsele Equilibra pot fi găsite în toate rețelele Farmaciei Familiei.

Sursa: Mamaplus.MD