Îngrijirea părului... Subiectul este unul extins și cu multiple fațete. La ce stilişti şi la ce saloane se deservesc, ce mijloace de îngrijire folosesc și ce coafuri îşi aleg ... Astfel de întrebări am adresat unor doamne destul de renumite din țara noastră.

Doina Gangan - haine de designer

Îngrijirea părului: sfaturile doamnelor renumite din țara noastră

Tunsoarea o fac la salonul "Dessange", la d.na Elena, coafurile prea sofisticate nu-mi plac, de obicei  părul îl las drept sau cu bucle. Acasă, adesea folosesc spuma pentru bucle de la  "Wella".

Olga Perchinski - artist

Îngrijirea părului: sfaturile doamnelor renumite din țara noastră

Undeva am găsit că uleiul de jojoba este foarte util în îngrijirea părului. Adesea e folosit ca mască în produsele cosmetice pentru păr,  pentru mine este importnt ca ele să conţină  uleiuri naturale, nu sintetice. Măștile naturale cu miere, uleiuri şi plante aromatice nimeni nu le-a anulat, altceva mai bun nu a fost încă inventat. Ştiu că şamponul trebuie adesea schimbat, pentru a evita dependenţa.  În prezent mă folosesc de serviciile salonului „Nicole”, la dl Vitalii. Coafurile din ultimul timp...sunt cele în stilul anilor 30 cu bucle pe tooată lungimea.

Svetlana Stanchevici - prezentator Prime TV

Îngrijirea părului: sfaturile doamnelor renumite din țara noastră

Stilistul  părului meu lucrează în salonul "Dessange" și de asemenea, sunt şi profesioniștii angajaţi la acest post TV. Încerc pe cât posibil să nu rănesc părul. Îmi plac măștile de palmier, diverse produse pentru păr de la "L'Occitane", șampoane "Phytodess" etc. Dar, în afară de saloane încerc să-l tratez şi la domiciliu. La fel folosesc măşti şi alte produse pentru păr, "BioSilk", de exemplu. În special practic buclele  de Hollywood.

Gloria Gorceag - interpretă

Îngrijirea părului: sfaturile doamnelor renumite din țara noastră

Nu am un stilist, am fost norocoasă  să întâlnesc cîţiva meşteri buni. Ficare au propriul său stil, eu deja știu la cine și când să merg. Sunt blondă, deci părul meu are nevoie de o îngrijire specială. Utilizez  ulei de argan, ulei de lavandă, de asemenea și mușețel. Îmi place părul împletit și aranjarea părului în stilul retro.

Olga Fedosenco - prezentator TV7

Îngrijirea părului: sfaturile doamnelor renumite din țara noastră

Părul frumos este considerat dintotdeauna o podoaba a femeii. Realizând acest lucru, eu încerc să acord părului meu o mulțime de timp. Sunt foarte atentă la selectarea şamponului. Selectarea corectă a produselor cosmetice - este jumătate din angajamentul de a avea un păr sanatos. Aici nu este vorba atît de preț cît de calitatea produsului. Eu fac în mod regulat măști și mă alimentez corect. Dar, părul meu nu ar fi arătat ca acum, dacă nu ar fi fost doi factori importanți. Întotdeauna mă tund la profesioniști. În prezent, încredinţez părul  Anei Rusu de la salonul "Bahroux." Și curios, vizitînd acest salon, obţii nu doar o coafură bună, dar de asemenea şi o dispoziţie excelentă.

Adevărata fericire pentru părul meu - aranjarea la salonul de frumuseţe "Afrodita". Profesioniștii cu experiență sunt întotdeauna la înălțimea așteptărilor mele. În ultima perioadă, părul mai mult îl îndrept. Uneori, îl fac bucle. Îmi plac şi alte coafuri: părul strîns, împletit, gîţă etc. Cu toate acestea, e frumoasă coafura care ţi se potriveşte şi arată adecvat.

Anna Patraşcu - studentă la  Colegiul de Muzică, Senorita Aquarelle

Îngrijirea părului: sfaturile doamnelor renumite din țara noastră

În ceea ce priveşte părul și machiajul, de toate se ocupă stilista mea Marina Rusnac, dar așa cum ea activează în Rusia în acest moment, voi fi nevoită să apelez la serviciile altui stilist, cel mai probabil la salonul "Style Studio". Părul este foarte bine îngrijit, așa cum este imaginea mea naturală. În fiecare săptămână fac diferite măști pentru păr iar în ceea ce priveşte şamponul, folosesc de obicei "Syoss", dar îl schimb de multe ori. În viața de zi cu zi, nu am nevoie de o îngrijire specială pentru păr, pentru că îmi place părul lung ce curge pe spate iar  pentru unele serate de obicei, consult un stilist, dar totuşi prefer mai mult buclele.

Dana Marchitan - interpretă

Îngrijirea părului: sfaturile doamnelor renumite din țara noastră

În Moldova stilista mea este Olga Avramov, iar în Krasnodar am  început să lucrez cu coreence. Ele au o abordare diferită a problemei de culoare a părului. Din moment ce eu sunt un om nou aici, apoi privesc competițiile la care artistul a participat, numărul diplomelor de la seminare și desigur recomandările oamenilor! Am găsit stilistul meu Tatiana Iun. Pentru a menține structura şi creșterea părului îmi ajută obişnuitul şampon de brusture cu complex bh intensiv + împotriva căderii părului. Prefer aranjarea naturală a părului, ceea ce şi fac. Sunt foarte pasionată de împletirea părului și  de schimbarea bruscă a imaginii. Atunci când vreau să-mi schimb viața,  rar, dar  o fac şi-mi schimb total înfăţişarea.

Pregătit pentru mamaplus.md