mamaplus

Îngrijirea completă a tenului gras. Noul produs Gel-Peeling-Mască de la Alkmene oferă beneficii de durată

0
//
12.12.2019

Alkmene 3 in 1 Gel-Peeling-Mască este un nou produs dedicat îngrijirii feței. Formula de calitate înaltă combină ulei de arbore de ceai pur și ingrediente delicate pentru îngrijirea completă a tenului gras/acneic. Poate fi folosit pentru curățare, ca agent de exfoliere și ca mască, oferind beneficii de durată.

Curățare: Curăță cu o blândețe extremă pielea feței fără a o irita. Formula cu ulei de arbore de ceai previne iritarea, oferind acțiuni preventive, precum și stinge inflamațiile existente. 

Peeling: Granulele exfoliază blând pentru a îndepărta celulele moarte și impuritățile acumulate. Extractul de hamamelis are efect astringent asupra porilor, iar argila absoarbe excesul de sebum și ajută la reducerea apariției punctelor negre. 

Mască: Masca cu ulei de arbore de ceai reduce punctele negre și, în același timp, revigorează și reîntinerește pielea. Reglează producerea de sebum, reface și uniformizează relieful pielii. 

mamaplus

Mod de utilizare:

  • Efect de curățare: aplică pe pielea umedă, masează cu blândețe și clătește. Se recomandă utilizarea zilnică.
     
  • Efect de agent exfoliant: aplică pe pielea umedă, masează cu mișcări circulare și apoi clătește. Se recomandă utilizarea zilnică.
     
  • Efect de mască: Aplică pe față. Lasă produsul să se usuce timp de 3 minute. Clătește. Se recomandă utilizarea de 2-3 ori pe săptămână.

Toată gama de produse Alkmene Tea Tree se găsește în rețeaua Farmacia Familiei.

mamaplus