Ivatherm, lider în România în tratamentele dermatocosmetice, inovează continuu pentru rezolvarea  afecțiunilor dermatologice curente. Noua gamă Toleriskin hidratează, calmează și reface ecosistemul pielii prin efect probiotic. Folosește un număr minim de ingredienți activi și nu conține conservanți.

mamaplus

Ce este pielea intolerantă? 

Hiperreactivitate cutanată legată de factori etiologici diferiți, care sunt în condiții normale bine tolerați.

Pielea sensibilă intolerantă are la bază o reacție inflamatorie nespecifică, o constelație de mecanisme încă incomplet elucidate. Poate să apară la orice vârstă, pe termen scurt sau lung şi are manifestări variate: eritem (înroșire), prurit (mâncărime), înţepături, senzaţie de piele întinsă, senzaţie de arsură.

mamaplus

TOLERISKIN, hidratează, calmează și reface ecosistemul pielii datorită combinației de ingredienți activi:

Apa termală Herculane, singura apă termală românească utilizată în dermatologie, cu efecte calmante, antiiritante pentru toate tipurile de piele sensibilă și intolerantă.

Ecodermine™are efect probiotic, stimulează creșterea germenilor saprofiți de la nivelul pielii și inhibă pe cei patogeni.

Sopholiance S protejează ecosistemul pielii prin diminuarea țintită a creșterii bacteriilor patogene, inclusiv cele responsabile de acnee și limitarea producției de sebum .

Osmocide™ are o mare capacitate de a lega apa și înlocuiește conservanții clasici. Are efecte hidratante, calmante și antimicrobiene.

Toleriskin- reface ecosistemul pielii prin efect probiotic și protejează pielea intolerantă prin folosirea unui număr minim de ingrediente active sigure și prin lipsa conservanților.

mamaplus