mamaplus

Ingredientul-minune pe care îl folosește Julia Roberts pentru a avea un păr mătăsos

0
//
09.03.2020

Actrița Julia Roberts atrage zilnic laude cu părul ei lung și strălucitor. Actrița nu depune prea mult efort pentru a avea un păr demn de reclamele la șampoane, însă folosește un ingredient-minune, ieftin și de efect.

Potrivit Vogue Italia, actrița în vârstă de 52 de ani este un fan al tratamentelor naturale de înfrumusețare și folosește ulei de măsline extra virgin pentru a-și păstra atât părul, cât și pielea hidratate și sănătoase. Vedeta a vorbit de atâtea ori despre obsesia ei pentru uleiul de măsline, iar recent a dezvăluit cum obține amestecul care îi face părul mătăsos. Julia Roberts amestecă ulei de măsline extra-virgin cu puțină apă caldă și îl aplică pe păr ca mască, pentru aproximativ jumătate de oră.

Uleiul de măsline  este un remediu excelent pentru calusuri și pielea uscată de pe picioare, așa că Julia Roberts aplică adesea ulei de măsline pe picioare, după care trage o pereche de șosete pentru a permite acestuia să acționeze peste noapte.

Uleiul de măsline este probabil cel mai faimos tip de ulei din lume, foarte popular atât pentru aplicațiile cosmetice, cât și pentru cele culinare. Pentru păr, uleiul de măsline poate face minuni, dacă știi cum și cât să-l folosești. Iată câteva dintre beneficiile sale pentru podoaba capilară.

Creșterea părului

Natura stimulatoare a antioxidanților din uleiul de măsline poate ajuta la eliminarea inflamației cronice în foliculi, ajutând la creșterea părului.

Mătreața

Natura antiinflamatorie a uleiului de măsline îl face o soluție excelentă de mătreață, în special atunci când este însoțit de o substanță hrănitoare sau de ulei. Acest lucru poate preveni fulgii de mătreață și vă poate calma scalpul iritat.

Vârfuri despicate

Uleiul de măsline poate înmuia rapid vârfurile, care pot fi un rezultat al părului deteriorat sau slab. Aplicat în mod regulat la vârfuri vă poate îmbunătăți aspectul general al părului.

Întărește firul de păr

Dacă descoperiți în mod regulat că vă cade părul, începeți să utilizați o mască de păr cu ulei de măsline. Vă poate întări firul de păr și vă poate îmbunătăți sănătatea foliculilor pentru a reduce pierderea părului.

Textură și luciu

Părul gras nu este un lucru bun, dar utilizarea uleiului de măsline pe păr poate crește conținutul de vitamină E pe care părul îl primește. Acest lucru poate îmbunătăți aspectul și strălucirea, adăugând în același timp volum și făcându-l mai fluid decât oricând.